Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozmawialam z kiero i ja prosiłam o sr wolna albo rano ale niestety nie uwzglednila mojej prośby bo pewnie sama potrzebuje rano:-(na zadanie nie wezme bo sobie przerabie w pr ale generalnie jestem zawiedziona bo inaczej było gadane...zawsze mogę się zemscic jak bd w ciazy
i od razu uciec na L4Luxi nie dzis wyjątkowo jeszcze w domu jestem. Na 11:00 ide do pracy![]()
Nie wiem czy zdarze, ze wszystkim ale nic na to nie poradzerozmawialam z kiero i ja prosiłam o sr wolna albo rano ale niestety nie uwzglednila mojej prośby bo pewnie sama potrzebuje rano:-(na zadanie nie wezme bo sobie przerabie w pr ale generalnie jestem zawiedziona bo inaczej było gadane...zawsze mogę się zemscic jak bd w ciazy
i od razu uciec na L4
jedna to stwierdzila, ze jeszcze sb i nd mam wolna wiec w pn mogę już przyjść do pr...dostałam plan urlopow jak już wszystkie się wpisaly i mój termin był zajęty przez inna a od tamtego roku trabilam wszem i wobiec, ze bd brac slub