reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nie wiem czy zdarze, ze wszystkim ale nic na to nie poradze:no:rozmawialam z kiero i ja prosiłam o sr wolna albo rano ale niestety nie uwzglednila mojej prośby bo pewnie sama potrzebuje rano:-(na zadanie nie wezme bo sobie przerabie w pr ale generalnie jestem zawiedziona bo inaczej było gadane...zawsze mogę się zemscic jak bd w ciazy:-Di od razu uciec na L4

Nie wiem czy zdarze, ze wszystkim ale nic na to nie poradze:no:rozmawialam z kiero i ja prosiłam o sr wolna albo rano ale niestety nie uwzglednila mojej prośby bo pewnie sama potrzebuje rano:-(na zadanie nie wezme bo sobie przerabie w pr ale generalnie jestem zawiedziona bo inaczej było gadane...zawsze mogę się zemscic jak bd w ciazy:-Di od razu uciec na L4

i sie im oczy otworza, kurcze nie lubie jak ktos komus podklada klody, trzymaj sie tam jakos i sie nie daj

Lux ja musiałam o urlop po slubie walczyc bo mi nie chcieli dac:no:jedna to stwierdzila, ze jeszcze sb i nd mam wolna wiec w pn mogę już przyjść do pr...dostałam plan urlopow jak już wszystkie się wpisaly i mój termin był zajęty przez inna a od tamtego roku trabilam wszem i wobiec, ze bd brac slub

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry