reklama

Staraczki 2015 : )

To odpoczywaj jeśli się da:tak:
Jestem zla bo wlasnie dziewczyna zadzwonila, ze mam przyjść na 15 do pr a miałam mieć na 17.30 i obiecałam już Agatce, ze po nia przyjdę a tak to nie zdarze:no:poza tym zaplanowałam do hurtowni po napoje i alkohol jechać a tak to lipa z tego bd bo W sam z Agatka tego nie załatwi a ja tez sama nie przytacham:wściekła/y:
Na dodatek @ przyszla wcześniej i mnie zaskoczyla bo ostatnio ciagle się spozniala ale jest tego dobra strona bo na slubie nie bd się stresować, ze kiece jasna poplamie:tak:

reklama
ale u mnie ostatnio spóźnia się do 13 dni tak żę ja już jakoś zaczynam powoli wątpić .......... wiem tylko tyle że jak w tym miesiącu się nie uda to robię sobie przerwe w staraniu ... do listopada

oo no to sie podziało troche ..... a na mnie ostatnio mąż zły chodzi heheheh żę 3 pary butów sobie kupiłam .... a ja mu na to że te moje 3 pary butów mniej kosztowały niż jego jedna para .... bo oczywiście on ma manie na kupowaniu markowych ubrań i butów a ja tam wole kupić taniej i więcej bo to żę coś jest droższe nie zawsze oznacza lepsze zależy kto co woli jesli chodzi o materiał a tak to się tylko tyle kasy płaci za logo firmy a nie za jakość

reklama
W tez kupuje droższe buty ale fakt, ze dluzej w nich chodzi:tak:ja mam zawsze 1 pare butow zimowych, jesienno - wiosennych i na lato szaleństwo bo 2 pary:tak:aa i adidasy które dobijam ale zawsze sluzyly jako jesienno - wiosenne tylko zaczely przemakać wiec lipa:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry