reklama

Staraczki 2015 : )

A ja właśnie skończyłam rozpakowywać 2 zamówienia w pracy...mam dętki, a gdzie tu jeszcze jutro cały dzień i sobota do 14...Laski mają urlopy i nie ma zmiłuj, muszę pilnować biznesu:)

Byłam po wyniki moczu w lab i mam bakterie...z Zosia na początku ciąży też tak miałam i od 2 dni wieczny ucisk na pęcherz....:D

reklama
Kasiu serdeczne gratulacje :) 2 krechy jak nic :)

A ja juz po pracy. Czekam w poczekalni do dentysty. Ciekawe co mi tam dzisiaj znajdzie do borowania :)

Afro no to nieźle sie z gośćmi umordowalas ze zmęczona taka jestes :p

Nareszcie dzisiaj, po prawie 2latach swojego lapka z pracy do domu zabieram. Kolezanka mnie namawia, żeby sobie the sims4 ściągnąć i nie wiem czy sie nie skusze :D

Ale dzisiaj nadziabalyscie [emoji14]

Kasiagaw no piekne dwie kreski ;) Ciaza jak nic ;) Gratki ;))) A co do krechy to nie wazne czy blada czy nie. Wazne ze jest ;)
Po za tym od pon do dzisiaj troche czasu minelo. Wiec beta mogla byc wtedy niska a dzisiaj juz nie koniecznie.

Afro trzymam kciuki, zeby sie w nastepnym cyklu udalo.

Ja szpilek nie nosze bo zwyczajnie nie umiem chodzic w takich butacj :/.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

A ja właśnie skończyłam rozpakowywać 2 zamówienia w pracy...mam dętki, a gdzie tu jeszcze jutro cały dzień i sobota do 14...Laski mają urlopy i nie ma zmiłuj, muszę pilnować biznesu:)

Byłam po wyniki moczu w lab i mam bakterie...z Zosia na początku ciąży też tak miałam i od 2 dni wieczny ucisk na pęcherz....:D

ja tez na poczatku ciazy mialam bakterie

Kasiu serdeczne gratulacje :) 2 krechy jak nic :)

A ja juz po pracy. Czekam w poczekalni do dentysty. Ciekawe co mi tam dzisiaj znajdzie do borowania :)

Afro no to nieźle sie z gośćmi umordowalas ze zmęczona taka jestes :p

Nareszcie dzisiaj, po prawie 2latach swojego lapka z pracy do domu zabieram. Kolezanka mnie namawia, żeby sobie the sims4 ściągnąć i nie wiem czy sie nie skusze :D

simsy sa mega :-p

kasia gratulCJE ja mam włanie 5dzień urlopu, pogoda do bani siedze w domu gotuje obiadki i tak to wyglada w sobote ide na wesele to si,e wybawię. Dzis 9 dc temperatura cały czas spada, w tym cyklu seksik dzień w dzień i może sie uda :) a co tam dzis zamieszkała z nami bratanica mężą ma 1 miesiąc :)))) jest cudna :)

Ja ostatnio gram w Candy crush ;)

Nie wiem niestety o co chodzi w simsach zresztą i tak mam rozjeb... Laptopa i czekam na wrzesień, aż będziemy mogli kupic kolejnego. Już drugiego w tym roku :mad:

Kotek,
To oby seksik częsty podzialal. Od niedzieli ma być upalnie więc może jeszcze trafi ci sie fajna pogoda :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry