reklama

Staraczki 2015 : )

Kamkaz myślę że to taki rodzaj wydzieliny raczej, dla. Pewności kup sobie testy które wykrywają wody. Są dostępne w aptekach.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
kamkaz Ty też z Ostrowa? Co to za lekarka? Daj znać co i jak...trzymam kciuki&&

U mnie póki co nieciekawie. Na USG wczoraj nic nie było widać. Lekarz kazał zrobić jeszcze dwa testy w domu jeden wczoraj wieczorem, drugi dziś rano. Wczoraj nie wyszła krecha, a dziś wyszedł taki:

Zobacz załącznik 11831960_10203771204315290_376621112_o.jpg

Nie wiem już co mam o tym myśleć i szczerze mówiąc trochę się załamałam...Dostałam też skierowanie na betę, która przed chwilą zrobiłam. Koło 14.30 wyniki. Wystraszył mnie trochę gin bo albo mam przesuniętą owulację, bo wg ostatniej miesiączki to powinnam być już w 5 tygodniu i 5 dniu, albo rozwija się pozamaciczna. Okaże się po becie...no i jeszcze zażartował, że może testy robią mnie w konia....Dzizys...dosyć mam...

Załączniki

kamkaz Ty też z Ostrowa? Co to za lekarka? Daj znać co i jak...trzymam kciuki&&

U mnie póki co nieciekawie. Na USG wczoraj nic nie było widać. Lekarz kazał zrobić jeszcze dwa testy w domu jeden wczoraj wieczorem, drugi dziś rano. Wczoraj nie wyszła krecha, a dziś wyszedł taki:

Zobacz załącznik 703519

Nie wiem już co mam o tym myśleć i szczerze mówiąc trochę się załamałam...Dostałam też skierowanie na betę, która przed chwilą zrobiłam. Koło 14.30 wyniki. Wystraszył mnie trochę gin bo albo mam przesuniętą owulację, bo wg ostatniej miesiączki to powinnam być już w 5 tygodniu i 5 dniu, albo rozwija się pozamaciczna. Okaże się po becie...no i jeszcze zażartował, że może testy robią mnie w konia....Dzizys...dosyć mam...

nie uwierze w to, zeby na tescie wyszla wyrazna kreska anie bylo ciazy, jak na moje to mialas pozno owu, z calego serca zycze Ci wysokiej bety!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry