reklama

Staraczki 2015 : )

Kasia,

Ja też trzymam kciuki &&&

U mnie niestety taka podobna sytuacja do twojej oznaczała wczesne poronienie, ale oby u ciebie było inaczej i oby beta była piękna wysoka :)

reklama
Dziewczyny...mam jeszcze jedną wątpliwość...w poniedziałek miałam bete robioną i było 0,1...możliwe żeby dziś już coś wyszło i żeby wczoraj wyszedł mi test jak w poniedziałek beta była prawie zerowa??

cytrynowa w poniedzialek mialam bete i negatywna, zrobiłam wczoraj pierwszy test i pozytyw, poszlam do gina ale nic nie było widac na usg, wieczorem zrobiłam kolejny po wizycvie i negatyw, a dzis rano znowu pozytyw...no i czekam na bete...

reklama
dzien dobry
kasiu trzymam również &&&&&&
a pamiętacie jak madziolina miała test pozytywny a na usg niebyło nic widać,a dzidzia była wiec może u ciebie kasiu tez tak jest
ja byłam w miecie dokupić listwy na podłogę bo już wielki kupywalismy i zawsze potem i potem i tak zleciało 4lata:szok:
pogoda do du.p.y głowa boli i brzuch pobolewa,ale dobre 2 tyg i wizyta u gina i zobaczę mojego synusia:-)

kamkaz odpoczywaj odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj i && za ciebie i malenstwo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry