reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
staram sie a potem prysznic

• biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Hej:tak:
Kasia super wieści - 2 kreseczki się beta potwierdzily:tak:gratuluje:tak:
Sobota przeleciała mi w pracy nawet nie wiem kiedy, potem kumpela wpadla na winko i skladalysmy lego które Agaci na urodzinki przyniosla:tak:posiedzialysmy jak za starych dobrych czasów:tak:
Wczoraj tez minelo nie wiem kiedy:no:na grilla do Cioci pojechaliśmy i z prezentem dla kuzynki:tak:
Zaraz smigam dp przedszkola, na zakupy i potem zajrze:tak:
Mam już sukienke w domku ale po pralni zostało pare malutkich plamek i nie wiem jak je usunąć żeby materialu nie zniszczyć?

Witam ':)

Ja wczoraj miałam napięty dzien. Szykowanie obiadu, później objazdówka po cmentarzach po grobach dziadkow a potem ze szwagrem i jego dziewczyna pojechalismy nad takie bajoro, gdzie bylo pełno mostów i pomostow i dookola cale mozna bylo po tych mostach przejsc, na koniec shorma i o 12 byliśmy w domu padnieci, ze nie wiem kiedy zasnelismy :p

Dziekuje kochane moje za kciuki :* na pewno sie przydadzą. Nie chce sie nakręcac więc póki co nie spodziewam sie niczego.. okaże sie :) ale znając swoje szczęście to pewnie @ przyjdzie..

Julka a ja kciuki trzymam za Ciebie! :) byc moze monitoring w następnym cyklu jednak nie będzie juz potrzebny :)

Mój M ma dzisiaj rozmowe kwalifikacyjna w takiej dużej firmie produkcyjnej gdzie bardzo chcial sie przyjąć.. mam nadzieję ze mu sie powiedzie :)

Ostatnia edycja:
Kasik bd trzymać kciuki za Twojego M:tak:uda się, uda się, uda!
Niestety nie jest biala bo w kolorze smietanki i dlatego się ciut boje czyms takim traktowac:-(:-(mam mydelko do odplamiania ale tez się ciut obawiam...to delikatny material, jakby tiul tyle, ze ciezszy

Kachaa87 nie chcę Cie straszyć ale skoro w pralni eko nie dali rady usunąć tych plamek to chyba niewiele zrobisz. Mam koleżnkę która pracuje w pralni i dałam jej do czyszczenia sukienkę z moich poprawin. Niestety 2 plamek nieudało się im usunąć a próbowali na wszelkie sposoby. Ja próbowałam wcześniej wanishem do kolorów no i płynemdo zmywania ludwikiem i niestety. Nie udało się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry