reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
witam nocną porą :D
właśnie trzymam farbę na włosach i nadrabiam zaległości :)

Luxi Ty dżago! Podrywają Cię na lewo i na prawo a Ty ich zlewasz ;) Tomek by ich chyba pozabijał jakby się dowiedział co? :D

Też nie lubię się zapożyczać, ale wiem, że są sytuacje, że inaczej się po prostu nie da.. bo odłożyć większą kwotę ciężko, albo potrzeba by wielu lat, a biorąc pożyczkę, przy rozsądnym gospodarowaniu finansami, na pewno spłacać będzie łatwiej.

Tez się boję chrabąszczy! Witam w klubie bojaźliwych :D

Mój kot właśnie zwariował, po pokoju lata ćma a Nela gania ją po całym pokoju, wręcz lata po ścianach i podskakuje do sufitu, biega po mnie, po laptopie, nie patrzy na nic.. :P

Dobra idę zmywać farbę, suszyć włosy i może wypadało by się kłaść spać. Dziś całe wyrko moje.. M na giełde z tatą pojechał..

Dobrej nocki ;*

Od 4:30 nie mogę spać. Wstałabym zrobić pranie ale mieszka z nami malutka Zuzia więc nie chcę się krzatac żeby jej nie obudzić. Dziś 14 dc wczoraj było staranko dziś też nie odpuszczę :)

Hej Laseczki.

Moja beta wczorajsza to 199.9. To chyba dobra nie skoro poprzednia byla 53.6?

Ja sie boje wszystkiego latajacego a juz osy,pszczoly itp jak zobacze to krzycze i maham rekami jak wariot ;);)

Hej Dziewczyny:tak:
Zabiegana jestem, nie pocieszylyscie mnie z kieca ale boire dzisiaj jeszcze mydelko do odplamiania i mam nadzieje, ze pojdzie;-)
Lux Ty to masz powodzenie:tak:
Kasiagaw dobrze, ze betka przyrasta ale nie wiem czy przyrost prawidlowy:no:jak bylam w ciąży nie robiłam bety bo dopiero robilo się to popularne:tak:
Smigam do przedszkola i do sklepu na moment:tak:

witam nocną porą :D
właśnie trzymam farbę na włosach i nadrabiam zaległości :)

Luxi Ty dżago! Podrywają Cię na lewo i na prawo a Ty ich zlewasz ;) Tomek by ich chyba pozabijał jakby się dowiedział co? :D

Też nie lubię się zapożyczać, ale wiem, że są sytuacje, że inaczej się po prostu nie da.. bo odłożyć większą kwotę ciężko, albo potrzeba by wielu lat, a biorąc pożyczkę, przy rozsądnym gospodarowaniu finansami, na pewno spłacać będzie łatwiej.

Tez się boję chrabąszczy! Witam w klubie bojaźliwych :D

Mój kot właśnie zwariował, po pokoju lata ćma a Nela gania ją po całym pokoju, wręcz lata po ścianach i podskakuje do sufitu, biega po mnie, po laptopie, nie patrzy na nic.. :P

Dobra idę zmywać farbę, suszyć włosy i może wypadało by się kłaść spać. Dziś całe wyrko moje.. M na giełde z tatą pojechał..

Dobrej nocki ;*

Kasik moj widzi, ze oni pisza,bo komp stoi na lawie heh i sie wscieka, ale co zrobi, grozi, ze poczuja jego piesc :-D co to kota to juz sie nie moge doczekac jak zabiore Kluska do domu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry