reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
xkarola w Irlandii nie ma czegos takiego jak zwolnienie ciazowe. Zwolnienie to zwolnienie. Powod nie wazny. A to ile dostaniesz od socjala zalezy od tego jaka jest twoja tygodniowa srednia zarobkow.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

xkarola w Irlandii nie ma czegos takiego jak zwolnienie ciazowe. Zwolnienie to zwolnienie. Powod nie wazny. A to ile dostaniesz od socjala zalezy od tego jaka jest twoja tygodniowa srednia zarobkow.

No tutaj niby na macierzyński możesz iść kiedy chcesz i wtedy masz 80% srednich zarobków. Ale macierzysnki nie dłużej niż 6 miesięcy.

Macierzynski w Irlandii to 24 tyg liczac chyba od narodzin dziecka. No i macierzynskie jest stale czyli takie same dla wszystkich bezwzgledu na zarobi

Witam :*

My narzekamy na ZUS w Polsce a tu widze ze nie tylko u nas kwestia zwolnień, macierzynskich itp jest na kiepskim poziomie :/

Natka współczuje złego samopoczucia i wymiotow.. oby jak najszybciej to minęło i juz Cie tak nie męczylo kochana, bo sie wykończysz..

Wczoraj mialam byc w pracy do 16, ale zadzwonila szefowa ze nie da rady mnie podmienic i kwitlam do 20:30.. ech no cóż. Jeszcze 2 dni i urlop :) znajomi mi sie zwalą z dziećmi i tez będę mieć zajęcie :p w sobote mam wolne to sie biore za generalne porządki, okna, dywany,segmenty te sprawy :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny:tak:
Nie dam rady nadrobić, czasu brakuje:-(
Na razie się zegnam na jakiś czas bo nie bd miała jak już wejść:no:okolo południa będą już u mnie goście a jutro slub:tak:trzymajcie proszę za mnie kciuki, żeby wszystko się udalo:tak:po slubie wyjezdzamy na około tydz:tak:
Buziaki:tak:

reklama
hej laski ja zakupy po pracy zaliczylam i zjadlam sniadanko, teraz uwalilam sie na lozku, ale trzeba wstac i sie ogarnac, ehh a tak mi sie nie chce, obiadu nie robie, zostaly mielone i beda hamburgery domowe :biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry