reklama

Staraczki 2015 : )

Ona1227 wczoraj umieralam, dzisiaj mnie mdli, ale jeszcze nie wymiotowalam... Cola dziala na mnie zbawczo, ale przeciez nie moge jej ciagle pic.

A ty jak sie czujesz??

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Natka no ja jakos właśnie podejżliwie lepiej sie jakos czuje...znaczy od paru dni jakoś mi lepiej...no bo ja juz chyba wariuje i juz sama nie wiem jak sie czuje...raz dobrze zaraz zle...

i naweet zaczynam cos jesc...bo od poczatku schudlam 4kg;/ tydzien nie jadlam preawie nic

Ostatnia edycja:
Ona choć w ciąży nigdy nie bylam to z tego co wiem to często zdarzają sie zmiany nastrojów i myślę ze to ze przestało Cie mdlic nie oznacza nic zlego a wręcz przeciwnie. Wiele dziewczyn tu pisalo ze wymioty lub mdłości męczyly tylko do któregos tyg :) kiedy masz wizyte u lekarza?

Ja sie na becie nie znam :/. Ale sa na necie kalkulatory wiec mozna sobie sprawdzic.

Po za tym ciesz sie, ze przyrasta to najwazniejsze ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Jeju poczatek ciazy jest masakryczny bo czlowiek ciagle sie boi i na kazde usg idzie ze strachem no i jak ktos ma mdlosci to dokucza dodatkowo 2 trymest taki spokojniejszy za to ja wchodze w 3 i ogrom mojej osoby mnie przytlacza i nic tylko czekam na pazdziernik

reklama
Jak wyszlam do pracy to myslalam ze wdeplam w g.... i sie tak oglądałam co troche a potem w radiu usłyszałam ze to tak w prawie całym miescie :/ a piotrkow to akurat nie takie najmniejsze miasto a tu prosze..

kurcze u nas wczoraj cos zmierdzialo, myslalam, ze to w pokoju cos i wywietrzylam pokoj a to gorzej, wlaczylam na mocniejsze pryśnięcia odswiezacz a tu dalej smrod a okazalo sie, ze to śmierdziało z hodowli, no masakra jakas...bleee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry