reklama

Staraczki 2015 : )

Plotkary są wszędzie.. i na wsi i w mieście i raczej nic się z tym nie poradzi, bo wszędzie się trafi na kogoś kto się interesuje wszystkim i wszystkimi w koło zamiast swoimi sprawami. Niestety ludzie są różni..
Pozostaje olać i żyć swoim życiem, a niech gadają co im ślina na język przyniesie, nie ma się co przejmować :)

Oglądam Ranczo i chyba zaraz się spać położe :)

reklama
Plotkary są wszędzie.. i na wsi i w mieście i raczej nic się z tym nie poradzi, bo wszędzie się trafi na kogoś kto się interesuje wszystkim i wszystkimi w koło zamiast swoimi sprawami. Niestety ludzie są różni..
Pozostaje olać i żyć swoim życiem, a niech gadają co im ślina na język przyniesie, nie ma się co przejmować :)

Oglądam Ranczo i chyba zaraz się spać położe :)

swiete slowa :-)

Dzien dobry. Nie wyspalam sie dzisiaj..Zosia miala w nocy kosznary wiec kursowalam do jej pokoju i na dodatek wstala o 6.20 :-( z wielkimi checiami do pakowania sie na wakacje. Siedzi juz w walizce i oglada bajke a ja w podskokach szykuje cos do jedzenia i nie ma zmiluj...musze sprostac wymaganiom dziecka:-) :-)

Milego dnia.

A oto i moj maly podroznik;)

Załączniki

• 1438925435966.jpg
    1438925435966.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 61
hej mam dosc naprawde
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif
w pracy spalam w pracy 3xpol godz takze zajebi.scie w chu.j... w domu sie polozylam na pol godz, niedawno wstalam i pranie powiesilam, zaraz zrobie drugie...Tomek szedl na fuche, ja zaraz wezme sie za drugie pranie i obiad-dzis kluski z kapusta i cebulka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry