reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
on ma dopiero 7-8 tygodni za maly jest na zabranie, ale zaczne mu nosic powoli troche karmy i zobacze kiedy zalapie baze i zacznie sam jesc, byl tu pod blokiem kilka dni temu jak znajoma karmila bezdomne kłety i nie umial jeszcze jesc

on ma dopiero 7-8 tygodni za maly jest na zabranie, ale zaczne mu nosic powoli troche karmy i zobacze kiedy zalapie baze i zacznie sam jesc, byl tu pod blokiem kilka dni temu jak znajoma karmila bezdomne kłety i nie umial jeszcze jesc

mój miał 2miesiące jak go zabrałam do siebie i znajoma tez mówiła ze jeszcze je z cycka ale matka go na pola zabiera chyba na myszy ale wzięłam go wlałam mleczko i karme z whiskasi te podobne,kuweta przyszykowana i jak był głodny to zjadł i wypił,ale cwaniak jest bo kuwete musze co 2 max 3 dni wymieniac bo niezrobi teraz lata po dworzu to tez inaczej:-)ale się oswoił i nie jest taki dzikus

Witam w niedzielne po południe.
Wczoraj masa roboty i nie miałam czasu zajrzeć.. a dzisiaj przebojowy dzień...

W sumie to wpadlam tylko na chwilę podczytać Was i zmykam robić sernik, a później jeszcze zakupy :)
Ależ duchota...
Miłego po południa ;*

No niech pobedzie W sumie moja kotka od samego poczatku byla karmiona przez kogos bo ona mamy nie miala, zeby jej cycka dawala. Ktos jej matke i miot 5 kotkow wyrzucil w burzy w krzaki i tylko ona przezyla.

uploadfromtaptalk1439149888149.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1439149888149.jpg
    uploadfromtaptalk1439149888149.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry