reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
aplikacja wyliczyła mi owu 06.08 był to 16 dc i chyba tez tak było bo temperatura wtedy 3 dziń piłea soe w góre a w 1 dniu po owu diametralnie spadła i pożnieuj rosła i utrzymuje sie na jednym poziomie. więc chyba dobrze wyliczyła. 05 i 06 było przytulako więc może, może....;-)
dziś 20dc

Hej dziewczynki, dopisuje się do was:-) opowiem wam moją historyjkę... mam 25 lat, w miałam mieć termin porodu na luty w 6,1 tc okazało się, że ciąża obumarła, gin kazała czekać poroniłam samoistnie w 9,1 tc, po trwającej miesiąc @ zaczynam wychodzić na prostą i fizycznie i psychicznie, chociaż z chłopem się kłócę, doły mam, że jestem gruba i wszystko mnie wkur..., szczególnie upały, mam świadomość, że nie jestem sama dlatego piszę tu dziewczynki :-pbo razem jakoś damy radę i doczekamy się upragnionych bobasków, jak tylko lekarz pozwoli to biorę się z mężem do roboty.. jak tylko oczywiście się z nim pogodzę :-p

Hej dziewczynki, dopisuje się do was:-) opowiem wam moją historyjkę... mam 25 lat, w miałam mieć termin porodu na luty w 6,1 tc okazało się, że ciąża obumarła, gin kazała czekać poroniłam samoistnie w 9,1 tc, po trwającej miesiąc @ zaczynam wychodzić na prostą i fizycznie i psychicznie, chociaż z chłopem się kłócę, doły mam, że jestem gruba i wszystko mnie wkur..., szczególnie upały, mam świadomość, że nie jestem sama dlatego piszę tu dziewczynki :-pbo razem jakoś damy radę i doczekamy się upragnionych bobasków, jak tylko lekarz pozwoli to biorę się z mężem do roboty.. jak tylko oczywiście się z nim pogodzę :-p

witaj i zycze powodzenia :-) i współczuję straty, ja tez po poronieniu

tym razem chciałabym się trochę bardziej przygotować... chociaż z nerwów zaczęłam podpalać :crazy: ... zmieniam też gina żeby znaleźć przyczynę poronienia, jeśli taka była w piątek wybieram się na wizytę sprawdzić czy wszystko się oczyściło i może zleci mi jakieś badania, bo ten poprzedni nie wysłał mnie na żadne...

reklama
Kotek87 3mam kciuki, zeby sie zmora juz nie pojawila przez nastepne 9 miesiecy ;)

Sikulinda witam u nas i zycze powodzenia ;) Ja tez po poronieniu. Teraz jestem w 10tc ;)
Mi lekarka powiedziala, ze po 3 miesiacach mozna juz dzialac. Ale warto sie przebadac, zeby spokoj miec ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry