reklama

Staraczki 2015 : )

Hej.

Cytrynka (*) dla Brata...ja w listopadzie 4lata jak pożegnałam Tatę.znam ten ból...

Ja dzisiaj oddalam mocz do badania i okolo 13 pojade po wynik,boje sie wyniku ze znowu co snie tak ,ale mam nadzieje ze jednak jet ok:)

reklama
Hej:tak:
Kasik udanych zakupow:tak:

A dziękuje, udały się udały! Pokupiłam wszystko co zaplanowałam :D najbardziej zadowolona z bucików jestem :)

witam
lux o 6?chyba sa nienormalni
kasik to się wybawisz,a kiedy weselicho?
kotek nieczekaj już i rób test,bo my czekamy na pozytywne wiesci

Wesele na przyszłą sobotę (29.08) :) wybawie się owszem ale i po kieszeni szarpnie nie mało.. no ale cóż, trzeba "oddać" :) kupiłam siostrze na prezent taki świetny zestaw ręczników, pokaże na zdjątkowie :)

A ja już w pracy od ponad godziny. Czas mi dzisiaj zasuwa strasznie szybko. Ale to dobrze, aby do 20:00. ;)

Wróciłam,przy okazji buty kupiłam a weszłam całkiem przypadkowo do tego sklepu;/
Fajne czarne lakierkowane pantofelki na zgrabnym obcasiku ,ale nei duży,bo same szpilki mam a za tydzien też sie weseluje:)Wiec w tych spokojnie wytrzymam całe wesele czuję.

Więc moje wyniki już ok.leukocytów miałam 10-15wpw a teraz 2-4wpw reszta nieobecne i w normie za to mam jakies kryształy szczawiany wapnia...ale neiliczne,smialam sie ze bede przez sitko sikac i kryształy łapać.Dzwoniłam do mojej gin to kazała duuuzo pić.

reklama
hej laseczki, ja dziś mam straszną nerwówę w robocie, rano przetarg, później byłam z wynikami u endokrynologa i ... powoli zaczynają się sprawy wyjaśniać...miałam cukrzycę ciążową, która mogła być przyczyną poronienia, teraz wyniki badań wskazują na stan przedcukrzycowy dostałam Siofor500 ale podobno ma dużo skutków ubocznych...
Luxi przykro mi :( może wróci mojego kocotka kiedyś nie było ponad tydzień i przyszedł, później okazało się, że mój wujek ''niechcący'' wywiózł go 5 km od miejsca zamieszkania, bo wskoczył mu do samochodu dostawczego, ale znalazł drogę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry