• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wodzisz kazdy ma inne potrzeby ja znow wiem ze gondola to jest najmniej wazna bu urzywasz ja góra 6m ale fotelik musi mi grac z autem i wózkiem no i miec spacerowelke kubelkowa a nie tylko pouszczane plecy a no i dosyc długą budkę

NaturalnaMama a moge zapytac jaka masz wade serca? I ile wazylo Twoje dziecko jak urodzilas?Mialas tez cukrzyce ciazowa?

Nie wiem dziewczyny zobaczymy co 7 powie moj lekarz jak opowiem mu jak to wszystko wygladalo i dam pismo od nich.Chyba jemu ufam bardziej niz studentom w klinice tym bardziej ze nikt jej nie kontrolowal bo bylysmy we dwie a usg trwalo niecale 3 minuty

Luxi mnie tez zalezalo na duzej gondoli i regulowanej raczce w szczegolnosci bo z corka gondolka nie byla jakos specjalnie duza i jakos tak mi nie pasowala

NaturalnaMama a moge zapytac jaka masz wade serca? I ile wazylo Twoje dziecko jak urodzilas?Mialas tez cukrzyce ciazowa?

Nie wiem dziewczyny zobaczymy co 7 powie moj lekarz jak opowiem mu jak to wszystko wygladalo i dam pismo od nich.Chyba jemu ufam bardziej niz studentom w klinice tym bardziej ze nikt jej nie kontrolowal bo bylysmy we dwie a usg trwalo niecale 3 minuty

Luxi mnie tez zalezalo na duzej gondoli i regulowanej raczce w szczegolnosci bo z corka gondolka nie byla jakos specjalnie duza i jakos tak mi nie pasowala
moja bratowa teraz fajny wozek kupila dla Madzi, ma dluga gondolke i mega lekki i wzystko na klik sie wklada

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry