happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-super to jeszcE dzidzia i komplet będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no, wszystko zaczyna sie ukladac heheLuxi-super to jeszcE dzidzia i komplet będzie![]()
narazie jeszcze wynajemLux a to wynajem czy kupno?
Ja dzis umieram...wrocil do mnie stary ból krzyża...zdarza mi sie co kilka miesięcy od czau wypadku gdy mialam 13lat...no wiec bol ze ruszav sie nie moge a noi cierpna od kokan w górę...w porównaniu z tym dolegliwości ciążowe to bajka
Kasik-wpadlam pod auto,mialam cos z lokciem i rozwalony(jesli mozna to tak nazwać)kregoslup,w odcinku lędźwiowym jest od tego czasu ze tak powiem "wygiety do srodka i jak ni cos tam przeskoczy to boli...nie pamiętam dokładnie ale to chyba się nazywa...skolioza powypadkowa...ale nie pamietam juz a papierow z pl tu nie mam zeby zajrzeć...nic poważnego ale czasem o sobie przypomina