reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

A ja w szpitalu siedze .Dzis mam miec wizyte ortopedy wczoraj o 19 mialam konsultacje neurologa bojuz prawie wcale nie chodze.
Polozna twierdzi zeten bol to przez to ze jak to ujela na moje warunki brzuch jest bardzo duzy,do tego jest nizej.Lozysko jest juz 3 stopnia wiec beda czesciej robic ktg i sprawdzac przeplywy
dlugo mloda przetrwala po tych przebojach, moze dotrwa blisko terminu :biggrin2:

reklama
Hmm nie wiem co o tym myslec bo wczoraj lekarka powiedziala ze jezeli dotrwam do 19.01 to bedzie dobrze i powinnam sie cieszyc.
Wazne ze udalo sie dotrwac do tego stycznia.Teraz jestem troche spokojniejsza aczkolwiek to lozysko troche mnie martwi nie bede sciemniac ze nie no ale ta lekarka jest bardzo mila wiec staram sie jej ufac

Hmm nie wiem co o tym myslec bo wczoraj lekarka powiedziala ze jezeli dotrwam do 19.01 to bedzie dobrze i powinnam sie cieszyc.
Wazne ze udalo sie dotrwac do tego stycznia.Teraz jestem troche spokojniejsza aczkolwiek to lozysko troche mnie martwi nie bede sciemniac no ale ta lekarka jest bardzo mila wiec staram sie jej ufac
wazne, ze masz zaufanie do lekarza, napewno chca tam dla Cb dobrze

U mnie tez bielusko i temp spadła z -18 do -7, takze ocieplenie zdecydowanie odczuwalne :-)

Asch no to kciuki za wizyte ortopedy. Kurcze myślałam, ze jak juz w szpitalu jestes to juz cos sie zaczęło rozkręcac.. mogloby. Ale do 19.01 w razie czego juz stosunkowo nie daleko, ale domyślam sie, ze masz już dosc. Wazne, ze jestes pod fachową opieką.

mamy mieszkanie!!! w piatek jade wplacic czesc kaucji, mieszkanie dwa pokoje w bloku, pierwsze pietro czyste, wlasciciel maz mojej lekarki wiec super, bardzo powazny czlowiek

reklama
Do góry