Lilolo
Fanka BB :)
Już z 6 tych testów narobiłam :/kamilove - może zrób drugi test?
I każdy co innego pokazuje. A beta <2,00
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już z 6 tych testów narobiłam :/kamilove - może zrób drugi test?
Ja juz pisalam, ze moja szwagierka jest glupia, ale dzis przeszla sama siebie!Nie rozumiem tego w ogóle jak tak można nie liczyć się z nikim innym!
Lekarz sie na pewno nie myli! spokojnieJuż z 6 tych testów narobiłam :/
I każdy co innego pokazuje. A beta <2,00
OjejJa z pracy wróciłam....obiad zjemy i jedziemy do szpitala moja siostrzenica 2 miesieczna już jest tydzień w szpitalu.... Takie maleństwo z welflonem...w główce...
nie mam nic do mądrych blondynek, ale ona jest naprawde pusta, jak to mowi moj Tomek "biołoe to glupie'Lux,
Ta twoja szwagierka to zdrowo puknięta
Może i nie, ale coś myślę że dziadek nie miał racjiLekarz sie na pewno nie myli! spokojnie![]()
niech se w koncu prawko zrobi!!!Może i nie, ale coś myślę że dziadek nie miał racji
No chyba że to biochemiczna była. Brzuch mnie tak napiernicza po tym badaniu, że masakra. No i leki kazał jednak odstawić. Powiedział, że jak to zdrowa ciąża to się utrzyma.
Lux,
Jeszcze się wrócę do szwagierki. Trzeba było powiedzieć, że jak jest taka niezależna mobilnie to niech Ci dupy nie zawraca. Jak ja nie lubię takich ludzi