reklama

Staraczki 2015 : )

No zobaczymy :) do poniedziałku niedaleko.

Jestem wykonczona i czuję się jak na jakiejś emocjonalnej huśtawca. Najlepszy mój Ł mówie do niego przez tel że chyba jednak jestem. Ale ja czuję, że gin się myli. A on do mnie to ty w końcu jesteś czy nie bo ja już zgłupiałem ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Heh, on by pewnie tez chcial juz wiedziec :)

reklama
Nie wyrobie!!! Jakis czas temu meczyl mnie kolega z technikum, wypisywal na kom i na nk...powiedzialam, ze wie, ze mam faceta, a takie teksty sadzi...a teraz weszlam na nk a on znow pisze jakby nic sie nie stalooo!!!

Powtarzam post i prośbę :-)

No to uzupełniam listę, wiec Was trochę pomęczę
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.

bluecaat
Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Mrowkaa podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).

ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

karla21
podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?

smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

StaraRaszpla podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Powtarzam post i prośbę :-)

No to uzupełniam listę, wiec Was trochę pomęczę
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.

bluecaat
Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Mrowkaa podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).

ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

karla21
podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?

smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

StaraRaszpla podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
1zIggET8dLQXapoHBAA7

ja mam na 17 lutego termin kolejnej @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry