Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dowcipnieagnes to twój gin nie ma usg w gabinecie?? mój ma i mam nadzieje ze jak pojde w lutym to już mi zrobi, będę w polowie 7 tgodnia? a pierwsze usg jest przez brzuszek czy przez pisie??
Ja powiedziałam że nie musi być dziś ale boli mnie jajnik z którego owulkę mam raz do roku
no i że miałam po nowym roku umawiać się na zabieg. Okazało się że muszę zaszczepić się przed tym zabiegiem na WZW. Pomyślałam że poczekam do lutego , na początek nowego cyklu i jak się nie uda to od razu idę się zaszczepić, bo kolejną dawkę mam powtórzyć za miesiąc czyli około 6 marca, więc teraz pozostaje mi tylko czekać. Dlatego albo teraz cudem się uda, albo około 5 lutego idę się szczepić i czekać na zabieg. Jak sobie policzyłam cykle to nie wiem czy przed świętami wielkanocnymi się wyrobię ,ale teraz nie mam już wyjścia, muszę czekać... a może się uda tym razem. Aha na wizytę mam iść w połowie lutego, bo 2 pierwsze tygodnie lutego mój ginekolog jest na urlopie. Zdecydowałam się odmówić tą wizytę u tego drugiego ginekologa , skoro ten ma się mną zająć. Teraz najgorsze to czekanie, jak bym była już zaszczepiona to byłoby szybciej ...