reklama

Staraczki 2015 : )

Witam się ale tylko na chwilkę,

za godzinę robie badanie tsh trzymajcie kciuki proszę :* moze beda wyniki popoludniu to dam znac

a o 10.30 idziemy na przekazanie kluczy do mieszkanka :D:D:D i dzis zaczynamy przeprowadzke wiec pewnie mnie nei bedzie i pewnie napiszecie 837628746278629 stron i Was nie nadrobie ale i tak coś wieczorkiem skrobnę :-D

Miłego dnia Wam życzę, powodzenia tym, które dzisiaj testują, badają się, starają
i jak będa dziś jakieś II kreseczki albo jakaś betka to od razu gratuluję :D:D:D

:*****

reklama
Milka trzymamy kciuki ;) ja dzisiaj na szczęście kończę przemeblowanie pokoju i mam już dość. Jestem bez sił i ogólnie słabo się czuje ;/ w ogóle popekaly mi strasznie naczynka w oczach. ;/ dzisiaj mnie pierunsko boli jajnik chyba zbliża się ovu :) trzeba działać kurde tylko mnie małżonek wkurza okropnie jakoś ;)

Miłego dnia dziewczyny.
Ewel powodzenia ;)

Milka,

I ja trzymam kciukasy :)

Hihi no przygotowałam się w tym cyklu, ale trzeba to nie duży wydatek, a przydadzą mi się podstawowe info o cyklach.

Anulka,

Mnie też mój wkurza, ale trudno. Trudny okres minie, a chęć posiadania groszka pozostanie :);) wiec nie odpuszcze :D

Powodzenia!

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Już po badaniach ale nie wiem jak wyjdą bo miałam wziąć tabl dzień przed o 22... I wcz zapomniałam obudziłam się o 3 i sobie przypomniałam he wzięłam ja i zobaczy my co z tego wyjdzie.
Od jutra zaczynam testy owu he

Dziewczyny czy któraś z Was o ile taka jest może polecić jakieś tabletki uspokajające czy syrop dla kobiety karmiącej?... Moja siostra jest strasznie smutna... Nie moze jeść... Przez ten szpital i sytuację z mała... Pomyślałam ze cos może jej kupię na nerwy i wyciszenie... Możecie cos polecic

Ewel,

Nie wiem czy cos bedzie dla mamy karmiacej. Wiekszosc substancji czynnych bedzie przenikac przez mleko. Najlepiej poradz sie farmaceuty. Moze jakos pomoze.

A tymczasem ide wyguglam ten temat :)

Kciuki za córcie twojej siostry zaciśnięte. I obiecuję modlitwę.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry