anulka88k
Fanka BB :)
Ewel wiem wiem, widziałam
mam nadzieje ze będzie pozytywnie
I ze nie zacznę się nakrecac tydzień przed okresem ;D
Powiem wam że mój synek ma 6.5 roku i wzrostu ma 140 (!) Cm , waży 30 kg i ma rozm stopy 35,5 to jest wielki chłop!
Jak poszłam z nim na bilans 6 latka to pani doktor pytała czy na pewno to ten bilans bo wygląda na 10 lat ;D
Jak dla mnie to malutki chłopiec tylko czasami jak tak pomyślę to kurcze smutni mi bo to duży facet
wszędzie najwyższy, siatki centylowe poza 97. Niedługo juz nie będzie mnie potrzebował ;(
Ale na razie to jeszcze syneczek mamusi
I ze nie zacznę się nakrecac tydzień przed okresem ;D
Powiem wam że mój synek ma 6.5 roku i wzrostu ma 140 (!) Cm , waży 30 kg i ma rozm stopy 35,5 to jest wielki chłop!
Jak poszłam z nim na bilans 6 latka to pani doktor pytała czy na pewno to ten bilans bo wygląda na 10 lat ;D
Jak dla mnie to malutki chłopiec tylko czasami jak tak pomyślę to kurcze smutni mi bo to duży facet
Ale na razie to jeszcze syneczek mamusi
Ostatnia edycja:

Pisałaś kiedyś o 1 Komunii. Ja pomimo tego całego zachodu jakie już mam i jakie jeszcze mnie czeka, strasznie się ciesze, ze nasz starszy syn przystąpi w tym roku po raz pierwszy do Komunii Świętej. Jest to dla nas strasznie ważne przeżycie, tym bardziej, ze po tym okropnym roku jakim mieliśmy, wreszcie spotka nas coś miłego, coś co będziemy pamiętać do końca naszego życia. Wiec Ja już nie mogę się doczekać 
Jak otworzyłam przesyłkę i przeczytałam jedno z zaproszeń, to coś mnie uderzyło, ze to już niedługo i może to głupie, ale przyznam się Wam, ze się popłakałam.