reklama

Staraczki 2015 : )

A ja jak leżałam po poronieniu w szpitalu na sali było z 5 osób i nowo przyjęte osoby na zabiegi usunięcia torbieli Itp i była ormianka i doktorka pyta w wywiadzie ja ile porodów ona 5 ile ciąż ona 7 w tym 2 aborcja bo u nas dozwolona jest....;((( myślałam ze ja zabije..ja straciłam dziecko ona usunęła...
I widzisz i taka zachodzi bez problemu, gdybym ją dorwala to bym nogi z dupy powyrywala :wściekła/y:

reklama
Ewel ja tez jak stracilam ostatnia ciaze to polozyli mnie na sali z dziewczyna ktora przyszla usunac ciaze bo jak to mi powiedziala nie chce bachora a ja powinnam sie cieszyc bo co to za przyjemnosc bawic sie w usranych pieluchach...To byly dokladnie jej slowa.Powiedzialam ze nie wie co mowi i co robi bo nie jedna kobieta na jej miejscu cieszylaby sie ze jest w ciazy...zdrowej ciazy a nie myslala o usowaniu...Az mnie reka swierzbila zeby jej trzasnac na opamietanie

Kamilove-przydalby sie jakis wyjazd, zeby o tym nie myslec no nie :tak:
Oj żebyś wiedziała :) wtedy pewnie pamiątke by się przywiozło nawet jakby dawno niby było po ovu :D
Majdaczek-moze to dobrze, ze ta tabletke poronna wprowadzili bez recepty, moze nie bedzie takich tragedii, zabijania dzieci :no:
Ja też tak myslę. Jak ktoś naprawdę nie chce ciąży to niech ją usunie, a nie potem wyrzuca dzieci na śmietnik czy tłucze na śmierć :no:

Każdy potem rozliczy się we własnym sumieniu.
Jedno jest pewne ludzie jak nie chcą wpadek to powinni się zabezpieczać. A nie mysleć, że przecież mnie to nie spotka (i kto to pisze [emoji58] )

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Lux,

Ale teraz to te dzieciaki bawią się w dorosłych. Sory ale lalunie 14 letnie robią laski 60 latkom za kasę a nie wiedzą co to prezerwatywa? Brak po prostu ręki rodziców nad nimj, dwa wpływ głupiego środowiska też robi swoje. I takie panny potem się szczycą bo są fajne.

Ja wiem, a na zajeciach w szkole sie smieja i szydza z nauczycielki, ze zaklada gumke na banana, no i to glupie myslenie, ze za pierwszym razem sie nie zachodzi...skad sie takie myslenie bierze?

Ja wiem, a na zajeciach w szkole sie smieja i szydza z nauczycielki, ze zaklada gumke na banana, no i to glupie myslenie, ze za pierwszym razem sie nie zachodzi...skad sie takie myslenie bierze?
No dokładnie. Do seksu są pierwsi tylko kto potem ponosi odpowiedzialność?

Ale małolaty mają w..yje.ba..ne na to. I niektórzy rodzice też. Jak ja chodzę z młdą na spacer to widzę 12-13 z latki z winem i papierosami. Mi to się włos na głowie jeży. Ale odezwij się do takich to one wielce dorosłe, zjadą cię jak psa.

Mam siostrę 15 letnią i jej koleżanki opowiadają jakie to orgazmy mają podczas seksu analnego i że chciałyby spróbować w trójkącie. Dziewczyny 3 gimnazjum :mad:

H o r r o r

reklama
Kamilove no szok.Gowniara 15 letnia to powinna o ksiazkach myslec a nie o seksie...no dobra nic juz nie mowie...
To jest tylko część problemu.

Tych dziewczyn więcej w szkole nie ma niż są. Oceny, masakra. Slownictwo jeszcze gorsze.Papierosy, imprezy. A najlepsze, że matka jednej z niech kupuje im wódke. I ja sama na własne oczy to widziałam!

Albo wiedziałyście ile jest teraz nastolatek okaleczających się? :mad:

Moja siostra nalezy do takiej grupy i nie spodziewałam się, że jest to tak częxte :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry