Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny sorki ze nie byłam aktywna mialam troche roboty w pracy itd...ale czytałam co piszecie prawie na bierząco ... Dzisiaj miałam monitoring o 8:00 dr powiedział ze lada moment. Bedzie owulacja ze mam lecieć do domu do meza...a Ja na to tak tak jak tylko wroce z pracy. Godzine temu sie bzykalismy nadal leze z zaciśniętymi nogami
Mam nadzieje ze nie jest za pozno dla komórki....ale przytulalismy sie tez w poniedziałek takze zobaczymy ...aale o test owul.negatywny ale temp rano mierzona spadła o 2 kreski 36,3 a normalnie 36,5 zobaczymy o jutro dzien przyniesie
Lux... Dzisiaj mowie do lekarza ze pewnie owu z prawego jajnika jest bo tak cholernie boli ze szok a on że Nieeee ze z lewego prosze popatrzeć na ekran jaki duży pęcherzyk... Takze moze nasze bóle czasami nam płatają figle co do wyznacznika jajników