Luxuorius
Moderatorka
no bo sa na nawozachOj, ja też lubię truskawki :-)ale latem, polskie, teraz te w marketach są fuuuuuj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no bo sa na nawozachOj, ja też lubię truskawki :-)ale latem, polskie, teraz te w marketach są fuuuuuj

szlag by mnie trafil na miejscuAle jestem dzisiaj wkurzona. Pierwszy raz zamawiając coś na Allegro wybrałam przesyłkę InPost i więcej tego nie zrobię![]()
Czekam na przesyłkę z Krakowa, czyli jakieś 2 godz. drogi ode mnie, od 21 stycznia, czyli dzisiaj 8 dzień. Kobieta wysłała mi nr nadania przesyłki, znalazłam ja w mieście położonym jakieś 12 km od mojej miejscowości i podobno leży tam od poniedziałku, bo kurierowi zepsuło się auto![]()
Ale jestem dzisiaj wkurzona. Pierwszy raz zamawiając coś na Allegro wybrałam przesyłkę InPost i więcej tego nie zrobię![]()
Czekam na przesyłkę z Krakowa, czyli jakieś 2 godz. drogi ode mnie, od 21 stycznia, czyli dzisiaj 8 dzień. Kobieta wysłała mi nr nadania przesyłki, znalazłam ja w mieście położonym jakieś 12 km od mojej miejscowości i podobno leży tam od poniedziałku, bo kurierowi zepsuło się auto![]()