reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ale jestem dzisiaj wkurzona. Pierwszy raz zamawiając coś na Allegro wybrałam przesyłkę InPost i więcej tego nie zrobię :no:
Czekam na przesyłkę z Krakowa, czyli jakieś 2 godz. drogi ode mnie, od 21 stycznia, czyli dzisiaj 8 dzień. Kobieta wysłała mi nr nadania przesyłki, znalazłam ja w mieście położonym jakieś 12 km od mojej miejscowości i podobno leży tam od poniedziałku, bo kurierowi zepsuło się auto :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szlag by mnie trafil na miejscu

Ale jestem dzisiaj wkurzona. Pierwszy raz zamawiając coś na Allegro wybrałam przesyłkę InPost i więcej tego nie zrobię :no:
Czekam na przesyłkę z Krakowa, czyli jakieś 2 godz. drogi ode mnie, od 21 stycznia, czyli dzisiaj 8 dzień. Kobieta wysłała mi nr nadania przesyłki, znalazłam ja w mieście położonym jakieś 12 km od mojej miejscowości i podobno leży tam od poniedziałku, bo kurierowi zepsuło się auto :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Majdaczku ale masz pecha. Ja czesto zamawiam przez inpost i jeszcze nigdy niemialam takiej akcji :-/

reklama
A Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry