Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze tak jest, ze jak sie czegos na gwalt potrzebuje to tak wychodziA Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza![]()

A Ja zawsze Poczta Polska, albo Kurierem. I raz się skusiłam, bo tania przesyłka była i mam za swoje. Najgorsze, ze potrzebuje to na poniedziałek. Gościu obiecał, ze albo dzisiaj, albo najpóźniej jutro mi to dostarcza, na razie cisza![]()
lady agnes a też tak masz że zaczynasz coś jeść dwa gryzy i już nie masz na to ochoty ?? ja ostatnio obiadu nie zjadłam bo wzielam piers z kurczaka do buzi i mnie odrzucilo, tylko świeże owoce bym jadla i soczki pila. Ja miałam plamienie maleńkie w kolorze kawy z mlekiem w terminie miesiączki ale się tym nie przejęłam, w ciągu doby minęlo, zrobiłam test dla pewności i wsio gra, a już mam dziś 37dc