Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny
Zmierzyłam temp dzisiaj rano i nie kumam nic ....;( temp
Normalna temp to 36,5
Środa:monitoring ponoć
owulka idzie 36,3
Czwartek:36,6
Piatek:36,5
Uwaga sobota 35,5???? Wtf??? Mierzylam 2 termometrami bi nie dowierzałam nie kumam nic czyli nie było owulacji bo cis ten skok nie w ta stronę i co do cholery ma znaczyć taki spadek ;(;(;(;(
Dzięki a jakie piękne widoki za oknem
Pkati ja mam zawsze spadek przed ovu lub w trakcie i na przykład w tym cyklu of wyznaczylo mi oqulacje właśnie w taki spadek może to to?
Powinna jutro odbić
Wiecie co jeszcze nawet tydzien nie minol a juz mysle ze nici z tego cyklu tenp jest mega dziwna nigdy tak nie miałam.... chyba napewno nie było owulacji bo co to za wzrost?? ;(;(
Anulka88k w srode rano byłam na monitoringu i lekarz powiedział ze lada chwila pęknie niech pani leci do domu sie bzykac.... To 3 dni mógłby sie lekarz przeliczyć??
Pkati a masz wykres bo na tel nie widzę ;( spojrzałam na termin twojej @ myślę że nie ma co się smucic obserwuj temp teraz. Często jest taki spadek przed ovu