Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Skaba-dla mnie noworodek to kosmita, poważnie te oczy wylupiaste i w ogole. Kami-nie co Ty, mi się nie odmieni. Dużo dzieci mnie otacza i nad żadnym nigdy nie zapiszczalam. A tu też dużo dzieci chorych :-/ jakiś wirus jest.
Ja też uważam że do dzieci należy mówić jak do człowieka ale czasami trzeba zmienić ton głosu na taki "zabawowy" he. Ja KOCHAM wszystkie noworodki też też małe stopki i pachnące włoski wreszcie do domu i obiadek trzeba zrobic
A ja uwielbiam takie maluszki.Nienowlak zawsze mi sie kojarzy z zapachem oliwki,kremikow dzieciecych itp.
Ale tak jak mowicie ciumciania nad dzieckiem nie lubie.Niekiedy ludzkie robia przed tym dzieckiem z siebie niezlych kretynow.Raz pamietam znajoma przyszla i do mojej corki tak zaczela sie dziwnie zachowywac a ze ona byla bezposrednia to powiedziala w prost zachowujesz sie jak glupia no...i na tym sie skonczylo glupie ciumkanie