reklama

Staraczki 2015 : )

No i co teraz z nia???

Lux tatar znaczy sie tak?

Jezeli faktycznie tak bylo to szkoda jej bo widocznie bardzo przezyla strate maluszkow :(
Ale trzymanie ich w sloikach to nie najlepszy pomysl.Mogli walczyc o pochowanie dzieci na cmentarzu

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na temat tej kobiety nawet nie będę się wypowiadać. Nie zrozumiem jej postępowania. Może psychika jej siadła po tych stratach :-/ co to się dzieje na tym świecie :(

No to są efekty jak się nie spina ;) ja myślę że im bardziej się wylicza mierzy temp bada szyjke robi testy owu tym ciężej;)))
ja mierzenie temp i te sprawy odkładam na jak najpózniej, dopiero jak bedzie taka konieczność to może kiedys, ale jak zaczne mierzyć temperature to dostane na głowe i zaczne sie mega nakrecac i bede ryczec itp. wiec jesli nie musze to niee:)

Karla-no ja tam mam taka głęboką patelnie i na niej robię frytki. A jeśli mam kupione akurat takie w paczce to w piekarnik je wrzucam :)
ja kiedys w piekarniku próbowałam i nie wyszły:(

Będziecie dziś oglądać na tvn7 ten film bez granic? Ja tak.
o czym ten filmik? ja coś czuje ze niedługo pójde się kapac i do łózeczka:)
może namówie D na jakieś przytulanki. nie wiem ale u nas to wyglada jak typowe staranie sie o dziecko. :( seks, żeby zajść w ciaze:/ staramy sie zeby tak nie było ale tak jest:(

Metka (niem. Mettwurst) − kiełbasa z drobno mielonego mięsa z przyprawami, wytwarzana z surowej wieprzowiny lub wołowiny. W Polsce gatunek kiełbasy charakterystyczny dla Górnego Śląska i Wielkopolski. Spożywana jako dodatek do chleba, ze względu na konsystencję, jest najczęściej rozsmarowywana.

reklama
Metka to w całym kraju jest :) zwłaszcza u mnie w wielkopolsce jest popularna. W Poznaniu to już w ogole. U nas to na ziemniaki mówi się pyry i dużo jemy szarych klusek z ziemniaków z kapusta. Coś podobnego do kopytek. Albo popularne u nas jest w piątek na obiad gzik z ziemniakami. Czyli twarod że śmietana na ziemniaki. A kartacze jadłam, sama gotowalam. Pycha. Tak samo z kuchni mazurskiej są dobre farszynki. Też je lubię gotować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry