reklama

Staraczki 2015 : )

Ja cierpie na niedoczynność i Hashimoto, tak samo jak moja siostra. Nasz lekarz powiedział, że w ciąży najbezpieczniej jest mieć między 1 a 2 ale wspominał, że chodzi o kobiety które mają z tarczycą jakieś problemy, nie te zdrowe.

reklama
Lux,

Metka włoska jest bardzo podobna do lososiowej, ale jest troszkę delikatniejsza i
Ma kupę ziół :) dobra :D

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Wiecie tak czytam teraz jakie wyniki wam wychodzą, że jedna z tsh ma problemy, inna z innymi hormonami. I macie właściwe podstawę do tego że wam się nie udaje a ja wszystkiego hormony mam w normie, jajowody drożne, żadnej tarczycy, i żadnych podstaw do niepłodności a jednak od tak długiego czasu się mi nie udaje. Myślicie że to wina tego że tak bardzo chcę malucha? Nie kochamy się z mężem tylko dla dziecka. Przytulamy się bardzo często.

Kamilove mój Endo mówił tak jak piszesz Ty;) a Ty masz doświadczenie w tym więc dziękuję że mnie na duchu podtrzymalas he. Mi też nie chce sie jutro wstać o 6....Ale nie mam wyjścia;)

Ruda Ale tsh ile TWoje wynosi? Ja mam tarczyce zdrowa też. Ogólnie nie miałam problemów z ciążą w 2 cyklu zaszlam. A teraz to 1 cykl o zobaczymy. A miałaś.monitoring cyklu potwierdzone że owulacja jest?

Ruda może tak być, że jesteśmy zablokowane. U Cb widzę już półtora roku starań, u mnie 9 cykl. Ja już odpuscilam do chory nacisk, nie mam już nerwów. Dla świętego spokoju idę zbadać prl w lutym i resztę badań potem. Może coś się ruszy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry