reklama

Staraczki 2015 : )

Mam nadzieje ze cos jest na rzeczy i mocno trzymam kciuki. Ja mam przeczucie ze w tym miesiacu kicha. I kolejnym tez. Mam przeczucie mega dziwne ze bedziemy musieli sie troszke dluzej meczyc :( ide spac buziak do jutra

reklama
Witam

Jej troche trwalo zanim nadrobilam;-)

Kamilove czytam ze owu tescioszki juz wykrywaja;-) super;-)

Karla trzeba miec nadzieje&&&&

Natalia wspolczuje tego wymiotowania:/ mam nadzieje ze znajdziesz na to jakis zloty srodek!!

Ruda hetera wspolczuje tesciowej:/ niestety mam podobna...temat rzeka:/
Mam nadzieje ze odwroci sie los i uda Wam sie gdzie zamieszkac z dala od niej!!!

Ewel dobrze wyczytalam ze malutka wyszla ze szpitala? Super zdrowka dla Niej!!!!!!!
I za Ciebie &&&&&&&

Piszecie o swoich mezach o ktorej wracaja otoz moj wychodzi w poniedzialek nad ranem a wraca w sobote:/:/

W niedziele mojego tate zabrala karetka a mama to ukrywala do teraz bo nie chciala mnie martwic :mad: w takich chwilach mam ogromne wyrzuty sumienia, ze mieszkam tak daleko i nie moge byc przy rodzicach. Czuje sie zla corka :(

Ostatnia edycja:
Julia tak wyszła:) nie poznaje swojego łóżeczka w domu ale bardzo się śmieje na. Karuzele i swój bujaczek ;)aż mi lepiej że już jest dobrze... Oj ledwo co wstałam spacccc

Witam

Jej troche trwalo zanim nadrobilam;-)

Kamilove czytam ze owu tescioszki juz wykrywaja;-) super;-)

Karla trzeba miec nadzieje&&&&

Natalia wspolczuje tego wymiotowania:/ mam nadzieje ze znajdziesz na to jakis zloty srodek!!

Ruda hetera wspolczuje tesciowej:/ niestety mam podobna...temat rzeka:/
Mam nadzieje ze odwroci sie los i uda Wam sie gdzie zamieszkac z dala od niej!!!

Ewel dobrze wyczytalam ze malutka wyszla ze szpitala? Super zdrowka dla Niej!!!!!!!
I za Ciebie &&&&&&&

Piszecie o swoich mezach o ktorej wracaja otoz moj wychodzi w poniedzialek nad ranem a wraca w sobote:/:/
Kochana a czemu tak ?

W niedziele mojego tate zabrala karetka a mama to ukrywala do teraz bo nie chciala mnie martwic :mad: w takich chwilach mam ogromne wyrzuty sumienia, ze mieszkam tak daleko i nie moge byc przy rodzicach. Czuje sie zla corka :(
Kochana w zadnym wypadku nie mozesz tak sie czuc. Nie pozwalam. To nie twoja wina.

Ewel ja tez marze o spaniu :tak: dobrze ze ze z Malutka wszystko w porzadku :tak:

Paraplu nawet tak nie mysl kochana...nie jestes zla corka i rodzice na pewno tez tak nie mysla.Przeciez nikt nie wyjezdza za granicd bo tak o...chcialas zapewnic lepszy byt swojej rodzinie...to normalne.

A Ty planujesz w NL zostac na stale?

Najgorzej wstać:)tak.ciepło pod kołderką i miło he a tu trzeba do pracy... Oj już wolę wstawać do małego dzidziusia rano i w nocy i gotować mezusiowi dobre obiadki he

Ewel wiem co czujesz bo jak mi ten budzik dzwoni po trzeciej badz przed czwarta to mam ochote porzadnie rzucic nim o sciane i spac dalej :)
No ale coz jak mus to mus ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry