reklama

Staraczki 2015 : )

Zdałam prawko !!!!!!:-)
Teraz spokojnie moge miec dziecko ;)
Gratuluje !!!!
Lady,a musieliśmy jechać kupić ziemniaki itp. I kupiłam se trochę rzeczy do domku min nowe talerze i kubki i zaraz humor lepszy.
Ja planuje niedlugo zakup jakiego kompletu talezy z malymi duzymi i jakies miski. Mielismy biale z ikei i wiekszosc sie potlukla albo uszczerbila:/
KasiaMarysia jeśli chodzi o męża to naprawdę trafił mi się ideał. Wspiera mnie bardzo ważne każdej sytuacji i nie pozwala popaść w depresję :) w każdym nieudanym cyklu kupuje mi albo czekoladę albo jakiegoś kwiatka i mnie rozwesela :)
Pozazdroscic:)

reklama
Hej Kasia :) Siasa już Ci pisze :) na pół kg mielonego ugotuj paczkę ryżu, potem też daj trochę bułki tartej i jajko do środka. I tak: sól, pieprz, oregano, bazylie, majeranek, vegete, papryke słodka plus ostra, przyprawe do mięsa mielonego, czosnek granulowany i posiekaj drobno dużą cebulę i trzy ząbki czosnku. Wsio :) no i ja robię podwójną panierke i na małym ogniu je smaze. I jeśli masz to daj korepek lub natkę pietruszki.

Witam się i Ja.

Kasiamarysia23 i kleopcia witajcie i powodzenia. Wpisuje was na listę staraczek.

kotek87 gratulacje i witaj w klubie kierowców :tak:

Lady Agnes powodzenia na wizycie, daj znać jak poszło.

Ja mam dzisiaj w planach mielone :-D to chyba jakiś "wirus" na forum :-D

Wlasnie zamowila nowego lapka :D
Lepiej zeby w tym cyklu sie nie udalo bo mnie Ł powiesi na suchej gałęzi [emoji14]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry