reklama

Staraczki 2015 : )

Nie No Nie mówię ze mój sie nie skupia Ale nie przeżywa do końca tego jak ja bo jest facetem nie czuje ze np jest mo nie dobrze gdy jestem w pracy np he

reklama
Powiem wam tak szczerze ze chciałabym mieć drugie dziecko ale chyba wiem ze nie z nim. Nie pomyślałam w taki sposób żeby to był ratunek . Myślę raczej przed każdą @ na dwie strony ze nie chce żeby przyszła bo chciałabym, ale potem z drugiej strony ciesze się jak jest. Może to też taki znak?

Myślę juz od dłuższego czasu. Nawet raz z moim M o tym rozmawiałam potraktował to jak żart .

reklama
anulka88k sama mam wątpliwości bo nie mam gwarancji, że TŻ się spisze jako przyszły tata a potem jako tata. Gdyby to było takie proste. Mam cichą nadzieję, że będzie dobrze. Sama byłam świadkiem kiedy to fajny facet podobno marzący o rodzinie w zderzeniu z zagrożoną ciążą i wcześniakiem uciekł do innego kraju kiedy dziecko miało 3 miesiące. To nie był tylko cios dla mojej przyjaciółki ale i dla mnie.

Dziewczyny w kwietniu planujemy być w Polsce. Chciałabym wtedy porobić sobie wszystkie badania i tutaj mam pytanie. Ile czeka się na wyniki HIV, toksoplazmozy, przeciwciał różyczki,WZW i innych przydatnych badań? Będziemy w Polsce tydzień, góra dwa i to w okresie świąt i nie wiem czy zdążę z wynikami iść do ginekologa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry