reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia a nie wiem czy pisalas ile masz wzrostu? to gratuluje spadku, coraz blizej celu :)

Moj nick to w sumie zdrobnienie imienia, jakim wszyscy sie do mnie zwracają. Zostałam przechrzczona przez moich braci jak mieli troszke ponad rok, i tak sie przyjęło i wszyscy tak do mnie mówią chociaż to nie jest moje prawdziwe imię :)

Ewel no widzisz, człowiek całe zycie sie uczy heh

Karla będzie lepiej :)

reklama
Anulka to trzymam kciuki! Ja swoją tak naprawdę napisałam w tydzień. To znaczy w sumie złożyłam w całość, bo ja miałam pracę na tabelkach i wykresach oparta. Promotor nam termin wcześniejszy zrobił o trzy tygodnie i zaczęła się jazda bez trzymanki.

Karla ten dzień się skończy wreszcie i będzie lepiej.
Dziewczyny odkryłam ze moje cykle są 27dniowe... Cos mi aplikacja ze pokazywała albo ja zle Wpisalam... I wychodzi faktycznie że owu miałam przez to dzień wcześniej jak pokazał test. W szoku jestem;))
ale jeszcze jutro musze w pracy wytrzymac. :(

Karla, ale to nie Twoja wina, że utarg maly. Jest pogoda jaka jest, śnieg, ślisko, to ludzie tak nie chodzą. Pozatym jest przed 10-tym i mało kto ma kasę a przewaga ludzi ma pensje właśnie 10-tego.
Ja jestem na zmiane z mama szefowej starsza kobitka i ona zawsze tak nagada ze ma fajny utarg. Noe wiem juz czy te baby wola ja jak im wciska czy co? a ja potem sie mega stresuje.

Witam sie popoludniowo i ide nadrabiac zaleglosci czytelnicze ;-)
Jak sie czujesz?

Karla gdy ja byłam u matki w sklepie to też gadala, że ma ładne utargi itd. Mówiła, że ja mam słabe. A potem znalazłam jej zeszyt z utargami i moje właśnie były super, a jej słabe. Także wiesz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry