reklama

Staraczki 2015 : )

No, doczytałam :-)

U mnie dzisiaj spoko, nie było wymiotów chociaz kilka razy było już prawie tuż tuż ;-) wybrałam się dzisiaj do pracy zawiezc zwolnienie i wypelnic wniosek refundacyjny z ubezpieczenia, (wreszcie spuszczona ze smyczy ;-) ) co miało zajac mi 2 godziny łacznie z drogą, a tak sie zasiedzialam, ze 5 godzin mnie nie bylo :-/ na szczescie czulam sie dobrze a nudnosci pojawily sie dopiero jak wracalam, juz prawie pod domem.

Moj nick mial byc zupelnie inny, ale jak nie kombinowalam to i tak wszysko bylo juz zajete. No a że wtedy akurat w radio leciała jakas piosenka lady gagi to polaczylam lady z moim imieniem i wyszlo lady agnes ;-)

Karla nie przejmuj sie szefowa, teraz we wszystkich zakaladach kosmetycznych martwy sezon jest, moja kolezanka co tez ma salon mowi, ze to najgorszy okres w roku.

Kasia zdrowka dla taty.

Ewel mialas sie nie nakrecac przed @ a widze ze sie nakrecasz...

Ruda, przykro mi z powodu @. Tulę.

A i jeszcze dodam, ze macie zboczone zwierzeta ;-)

reklama
Ewel,

Ale twoje zamartwianie i tak nic nie zmieni, a jak bedzies tak schizowac to jeszcze tfu tfu bedziesz miala problemy z zjasciem. Odpusc, a na pewno bedzie dobrze. Tule mocno.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

O jaaa w koncu doczytalam.Zostawic Was na chwile i taka produkcja ze mam lekture na wieczor ;)

Ewel kochana nie mysl pesymistycznie :tak: wiem ze to trudne ale tym razem musi byc dobrze :tak:

Czasami tak ciągnie dołem a czasami po jednej stronie tylko po lewej nie wiem jak to okreslic ale to nie jest taki bol jajnika jak mam czasami i do tego podobnie troche jak na @. A mnie boli zawsze na nia na 2dni max przed nie wczesniej. No nic lekarzem nie jestem ani tam nie zajrze co sie dzieje
:((

reklama
Ewel ja wiem, ze latwo powiedziec, ale zobacz po sobie zaszlas w cyklu w ktorym sobie nic nie wmawialas ;-) u mnie tez sie to potwierdzilo ;-) ja tam swoje wiem, szybciutko zajdziesz i bedziemy sobie chodzic w nastepna wiosne na spacerki z wozeczkami, wiec luzik, seksik i heja do przodu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry