reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kami, a progesteron najlepiej badać po owu?
7dni po owu. No i jezeli mam byc szczera to progesteron ponizej 10 nie wskazuje na owulacje.

Powinien byc powyzej.

Nawet teraz zerknelam do swoich wynikow i tak mam przez gina rozpisane jak mowie.

Ewel,

Dostaniesz luteine lub dupka i bedzie ok.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Lady dziekuje
Kamilove dziekuje:)

Masakra jakas moze dlatego w poprzedniej ciazy tak bolal mnie brzuch... palmien nie bylo ale mimo wszystko... myslicie ze jest sens isc jutro z tym wynikiem zeby juz brac cos czy czekac do @?

Kamilove tez o tym czytałam właśnie ze poniżej dziesięciu to brak owulacji ale może nie do końca tak jest ,/
W moim laboratorium normy dla fazy lutealnej to 1,7-27 a w ciąży powinno być co najmniej 16.4

Lux,

Zerknij do tylu. Najlepiej 7dpo i to jest standard, ale raz mialam sprawdzany zaraz dzien po owu, 3dpo i 7dpo by zobaczyc czy rosnie. Wtedy mialam monitoring cyklu i zastrzyk na pekniecie pecherzyka.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ja od lat noszę żele, ale mam od kilku miesięcy przerwę, bo miałam tak zniszczone paznokcie, że masakra :( w kwietniu chcę wrócić na żele z powrotem :)
No zele troszke niszcza bo trzeba pilowac:) troche przerwy sie przyda :)
Hybryda też fajna rzecz i wygodniejsza ale szybko odpryskiwały. Przynajmniej te które używałam. Jakieś z allegro :p
Moje niektore agentki nosza po 4 ttg jak nie maja czasu podjechac hehe:)

Karla pokaż jakieś pazurki co zrobiłaś :)
Jak teraz skoncze paznokcie to qieczorem wstawie :)
Więc w czym problem? Gitara w rękę i do roboty :) teraz będziesz miała dużo czasu a i dzidzia urodzi się z dobrym słuchem :)
Ja uwielbiam spiewac ale nie mam do tego wogole gllosu:(
Hejoo juz jestem
Karla21 a na jakich hybrydach robisz jaka firmę?
Ja mam semilac hybrydy:) i jakies pojedyncze z golden rose i jakies 2 z neonail.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry