Lady Agnes
Fanka BB :)
Ewel ja mialam 13,71 ale w ciazy powinno byc minimum 16,3 wedlug mojego lab i mojej lekarki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ruda ja swego czasu grałam na gitarze jako nastolatka ale marzyła mi się zawsze perkusja![]()
7dni po owu. No i jezeli mam byc szczera to progesteron ponizej 10 nie wskazuje na owulacje.Kami, a progesteron najlepiej badać po owu?
No zele troszke niszcza bo trzeba pilowacJa od lat noszę żele, ale mam od kilku miesięcy przerwę, bo miałam tak zniszczone paznokcie, że masakraw kwietniu chcę wrócić na żele z powrotem
![]()
Moje niektore agentki nosza po 4 ttg jak nie maja czasu podjechac heheHybryda też fajna rzecz i wygodniejsza ale szybko odpryskiwały. Przynajmniej te które używałam. Jakieś z allegro![]()
Jak teraz skoncze paznokcie to qieczorem wstawieKarla pokaż jakieś pazurki co zrobiłaś![]()
Ja uwielbiam spiewac ale nie mam do tego wogole gllosuWięc w czym problem? Gitara w rękę i do robotyteraz będziesz miała dużo czasu a i dzidzia urodzi się z dobrym słuchem
![]()
Ja mam semilac hybrydyHejoo juz jestem
Karla21 a na jakich hybrydach robisz jaka firmę?
Więc w czym problem? Gitara w rękę i do robotyteraz będziesz miała dużo czasu a i dzidzia urodzi się z dobrym słuchem
![]()