reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove dziekuje:) No ale chyba jutro pojde na wizyte... bede spokojniesza. Jak trzeba to zaczne juz cos brac i tyle. Faktycznie czytam i wynik moze byc inny po 3-4h juz:) Nie ma tragedii gdybym miala np 3 to bym sie bala:) choc i tak troche cykam..

Dziękuję :)!
a ta druga plamka to drugi pecherzyk??? ;-)
właśnie sama się zastanawiałam co to jest potem. Bo jak robił USG dr to patrzyłam jak wariatka w ten duży cały czas się szczerząc i mówiąc "o matko! jest! o matko!".
Ale dr nic nie mówił o drugim, więc to chyba nie pęcherzyk.. Nie mam pojęcia co to :P Zobaczyłam to dopiero jak wyszłam z gabinetu.

Ruda hetera, doczekasz się na pewno :)! Przesyłam wiruski!!

Dziękuję :)!

właśnie sama się zastanawiałam co to jest potem. Bo jak robił USG dr to patrzyłam jak wariatka w ten duży cały czas się szczerząc i mówiąc "o matko! jest! o matko!".
Ale dr nic nie mówił o drugim, więc to chyba nie pęcherzyk.. Nie mam pojęcia co to :P Zobaczyłam to dopiero jak wyszłam z gabinetu.

Ruda hetera, doczekasz się na pewno :)! Przesyłam wiruski!!

Hehe, pewnie jakby to byl drugi to by Ci powedzial ;)
Nie zostawil by cie nieswiadoma tego, ze to blizniaki ;)
Jeszcze raz gratulacje, czekamy na dalsze dobre wiesci :)

Lux nie dobrze... Ale kosmetyczka widząc twoja płytkę powinna ci powiedzieć ze mize najwyższy czas przerwę zrobic...
Karla21 te z allesandro maja base i to coat2w1 tez oszczędność i super sie wszystki rozprowadza rewelacja.. A te semilack jak długo ci sie trzymają przeważnie ?

reklama
Gitara klasyczna taka prosta do nauki to około 200zł ;) wystarczy poprosić w sklepie przy zakupie żeby Ci nastroili, powinni to zrobić za darmo :) a resztę na internecie jest bardzo dużo materiału z którego możesz się uczyć :) albo jakieś książki lub kogoś kto już gra :)

Ruda, musze faktycznie przemyslec temat. W koncu trzeba realizowac swoje marzenia, a nie caly czas je spychac w kąt :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry