• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny ja moge wam cos polecić ale to nie na okres ciazy dopiero PO na porost rzęs odżywka Revitalsh jesli ktos ma krotkie i zadkie rzesy najlepsza na świecie po 4 tyg juz widac efekty ja to 1 raz e PL kupiłam az wkoncu moja ruska spróbowała i teraz zamawiamy u siebie w salonie ja ta odżywkę sprzedaje jak świeże bułeczki i kazda klientka jest zadowolona...
Sorki ze tak wtrącam ten temat ale wiem ze duzo kobiet ma problem z rzęsami a wydawać kupę kasy na testowanie szajsu to wole wam posłużyć dobra rada

Pkati a bo moja poprzednia kosmetyczka patrzyła tylko na kasę. Gdy ją zmieniłam na moja koleżankę, która już teraz firmę ma i ona zaczęła mi zakładać to ona sama mówiła, że należy robić przerwy :)

Lady, lekarz taki se szczerze mówiąc, mówił, że za wcześnie na wszystko jeszcze i że mam dopiero za 4 tyg przyjść (i chyba przy okazji umrzeć na zawał czekając niby na tę wizytę o.O). USG zrobił na moją prośbę.
A jak WY się czujecie :)?

Lux, płakać, jakoś nie płakałam. Pewnie przy serduchu będę ryczała na całego ;) Teraz po prostu strrrrasznie się cieszyłam :)
Ja po żelach itd miałam okropne paznokcie, ale przynajmniej przestałam dzięki nim obgryzać (co robiłam fuuuj od dzieciństwa).

Wczoraj też zrobiłam sikańca na pamiątkowe dwie ciemne krechy :P

Dziewczyny ja moge wam cos polecić ale to nie na okres ciazy dopiero PO na porost rzęs odżywka Revitalsh jesli ktos ma krotkie i zadkie rzesy najlepsza na świecie po 4 tyg juz widac efekty ja to 1 raz e PL kupiłam az wkoncu moja ruska spróbowała i teraz zamawiamy u siebie w salonie ja ta odżywkę sprzedaje jak świeże bułeczki i kazda klientka jest zadowolona...
Sorki ze tak wtrącam ten temat ale wiem ze duzo kobiet ma problem z rzęsami a wydawać kupę kasy na testowanie szajsu to wole wam posłużyć dobra rada

O, ja musze sobie to zanotowac bo mam takie male kikutki ;-)
A w ciazy nie wolno jej stosowac?

Pkati a bo moja poprzednia kosmetyczka patrzyła tylko na kasę. Gdy ją zmieniłam na moja koleżankę, która już teraz firmę ma i ona zaczęła mi zakładać to ona sama mówiła, że należy robić przerwy :)

I to jest kosmetyczka nie patrzy na kase tylko na to by klientka była zadowolona i wtedy klientki maja zaufanie i moga sie radzić o rozne problemy.. Moja ruska jest taka na kase ze ja pierd... Wciska babkom wszystko jescze jak widzi ze ktos sie nie zna to scieme wali ze mnie az szlak trafia z boku.. Ale nie ukrywajmy ze Niemki to głupie cipy i mozna Im wszystko wmówić nawet ze maseczka z go... Działa dobrze na skore [emoji16]

Lady, lekarz taki se szczerze mówiąc, mówił, że za wcześnie na wszystko jeszcze i że mam dopiero za 4 tyg przyjść (i chyba przy okazji umrzeć na zawał czekając niby na tę wizytę o.O). USG zrobił na moją prośbę.
A jak WY się czujecie :)?

Lux, płakać, jakoś nie płakałam. Pewnie przy serduchu będę ryczała na całego ;) Teraz po prostu strrrrasznie się cieszyłam :)
Ja po żelach itd miałam okropne paznokcie, ale przynajmniej przestałam dzięki nim obgryzać (co robiłam fuuuj od dzieciństwa).

Wczoraj też zrobiłam sikańca na pamiątkowe dwie ciemne krechy :P

No to moze jednak sie okaze ze blizniaki, bo beta Ci bardzo przyrastala jak pamietam ;-)
My okej, nawet obywa sie bez typowych dolegliwosci.
Powiem Wam, ze ja nie plakalam, taka twarda jestem. Ale serducho faktycznie zmiekczylo moje serce <3

reklama
Ja tez zawsze wychodzilam ze lzami w oczach po pierwszym USG.A przy wiadomosci o trojaczkach wylam jak bobr :) z radosci i ze strachu :) chcialabym zeby drugi raz dostac taka szanse tylko teraz ze szczesliwym zakonczeniem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry