Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny ja moge wam cos polecić ale to nie na okres ciazy dopiero PO na porost rzęs odżywka Revitalsh jesli ktos ma krotkie i zadkie rzesy najlepsza na świecie po 4 tyg juz widac efekty ja to 1 raz e PL kupiłam az wkoncu moja ruska spróbowała i teraz zamawiamy u siebie w salonie ja ta odżywkę sprzedaje jak świeże bułeczki i kazda klientka jest zadowolona...
Sorki ze tak wtrącam ten temat ale wiem ze duzo kobiet ma problem z rzęsami a wydawać kupę kasy na testowanie szajsu to wole wam posłużyć dobra rada
Zakocona ja to się popłakalam na pierwszym usg. Ryczałam jak bóbr![]()
Pkati a bo moja poprzednia kosmetyczka patrzyła tylko na kasę. Gdy ją zmieniłam na moja koleżankę, która już teraz firmę ma i ona zaczęła mi zakładać to ona sama mówiła, że należy robić przerwy![]()
Lady, lekarz taki se szczerze mówiąc, mówił, że za wcześnie na wszystko jeszcze i że mam dopiero za 4 tyg przyjść (i chyba przy okazji umrzeć na zawał czekając niby na tę wizytę). USG zrobił na moją prośbę.
A jak WY się czujecie?
Lux, płakać, jakoś nie płakałam. Pewnie przy serduchu będę ryczała na całegoTeraz po prostu strrrrasznie się cieszyłam
Ja po żelach itd miałam okropne paznokcie, ale przynajmniej przestałam dzięki nim obgryzać (co robiłam fuuuj od dzieciństwa).
Wczoraj też zrobiłam sikańca na pamiątkowe dwie ciemne krechy![]()