reklama

Staraczki 2015 : )

No to moze jednak sie okaze ze blizniaki, bo beta Ci bardzo przyrastala jak pamietam ;-)
My okej, nawet obywa sie bez typowych dolegliwosci.
Powiem Wam, ze ja nie plakalam, taka twarda jestem. Ale serducho faktycznie zmiekczylo moje serce <3
Jak liczyłam sobie przyrost, to pisało, że rośnie w normie :) 197% (z 75,47 na 223,20) i 167% (z 223,2 na 597,2). Zaczęłam testowanie 13dpo. Korciło mnie cholernie, żeby wczoraj betę zrobić, ale w końcu się zmusiłam, żeby się opanować :P
Och Lady, jak ci zazdroszczę serduszka <3 <3 Bardzo się cieszę, że u was wszystko dobrze!
Ja na serce idę 17.02

Kurcze mnie przeraża trochę na myśl o bliźniakach (a już co dopiero o trojaczkach itd :P).

reklama
Zakocona to tylko 2 tygodnie, szybko zleci :-) Ktory wtedy bedziesz miala tydz? Nie wiem czy masz suwaczek bo pisze z tableta. Ja widzialam serduszko wedlug om w 7tyg2dniu

Po kolejnej porażce czasami tu do Was zajrzę.
Teraz torbiel i alergia sprawią mała przerwę.
Jesteśmy zarejestrowani w por niepłodności w Poznaniu. Termin odległy lipiec. Moze coś do tego czasu się trefi.

Ja mam rodzinę w De i często tam jeżdżę i wiecie za co nie lubię Niemców? Za to, że nie mają szacunku. Potrafią wyrzucić sprawny wózek dziecięcy czy mikrofale! Szybko im się nudzą rzeczy. Tak samo jest z jedzeniem. A Niemki sorry, ale są brzydkie, nie dbają o siebie i te żółte tlenione włosy.

Lady, u mnie obecnie 5t0d <3 Idę 6t6d wg OM. Mam nadzieję, że już będzie :) Mam na 8 rano, żebyśmy mogli razem z L pójść, on potem prosto do pracy :P

Och rany jak ci zazdroszczę :D Btw pisałaś kiedyś, że do gine na rozbrat chodzisz. Gdzie? Ja mieszkam blisko bardzo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry