Ruda Hetera
Fanka BB :)
Pkati gwałtem go 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lady nie dostałam wytycznych co do badania prolaktyny, mam zrobić po prostu. Progesteronu nie badalam, jeszcze do tego nie doszliśmy z lekarzem.
Kasia,
No wiec u mnie to było tak:
Na ostatniej wizycie przed @ lekarz dał mi receptę na clo i powiedział, że jeżeli się nie uda i dostanę okres to od 5 do 9dc mam brać clo i w 11dc na monitoring. Poszlam 11, ale pecherzyk byl malutki. Bylam potem jeszcze trzy razy w 13 i 15 i 17dc. Wtedy lekarz powiedzial, ze pecherzyk jest odpowiedniej wielkosci. Daje mi recepte na pregnyl i mam zaraz go wykupic i isc do ambolatorium na zastrzyk. Pecherzyk peknie w ciagu 24h wiec dzis, jutro i pojutrze ma byc seks. Dzien po owu bylam na badaniu progesteronu, potem bylam w 3dpo i 7dpo. 14dni po owu lekarz kazal mi zrobic test wrazie pozytywu na bete i do niego.
No i od dnia po owu bralam luteine 2x1tab.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka