reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny;-)

Ptaki wiec meza zaliczylas?;-)

Kamilove a powiedz mi czy ten pregnyl moze uzyc np. Do tego ze no. Pecherzyk jest juz ladny i zamiast czekac az peknie zrobic to zastrzykiem? Ze szybcien bedzie owu? Np. Jak moj maz jezdzic to zrobic to tak zeby na wekeend byla owu?;-)
Jezeli bedzie odpowiedniej wielkosci by byl gotowy do zaplodnienia to tak :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jest tak jak pisze Julia.

Prolaktyne mozna w kazdym dniu cyklu, tylko trzeba rano i naczczo. Ale najlepiej, najpewniej itd do 5dc.

A wiecie że ja nawet nie wiem czy mi te pęcherzyki pękają? Przed laparo miałam co miesiąc cysty na jajnikach. I teraz zaczynam to wiązać! Przecież one mogły się tworzyć bo pęcherzyk zamiast pękać wypełniał się płynem! I że ja po dwóch latach dopiero czytając forum do tego dochodzę?!

Tu mi pisałyscie, że mam prl zrobić między 3 a 5 dc a kuzynka w niedzielę mówiła, że nie patrzyła na dc tylko ją robiła. Miała wysoka i musiała lekami zbić.

Ruda,

Tak byc moze wlasnie tak bylo. Czesto problemem sa niepekajace pecherzyki.

A ostatnio na wizycie lekarz dal mi artykul o tym, ze ponoc zastrzyki z hcg nie wywlouja pekniecia pecherzyka. Oczywiscie dowiedli tego amerykanscy uczeni. Ale ponoc w niektorych klinikach tez zaczyna sie odchodzic od podawania tych zastrzykow. Ale ja sie z tym nie zgadzam zawsze po pregnylu czy oviterellu pecherzyk pieknie pekal. A tak to roznie z tym bylo...

Kasiu mojej koleżanki mąż też ma słabe i mało, ona miała problemy ze sluzem a zaszla. Coprawda 3 lata się starali, ale udało się. Myśleli, że się nigdy nie uda.

Dziewczyy smiejemy sie a ja pamietam jak staralismy sie o nasza coreczke, facet jak to facet przysnie i to najwazniejsze, nie dzis to bedzie za miesiac a ja kazdy cykl liczylam i plodnych nie chcialam przepuszczac bo same wiecie jak jest przy starankach czas strasznie dlugo leci, i kilka razy byla taka sytuacje ze doslownie na nim wymusilam, lekka klotnia i ma sie brac do roboty i dzilalismy w takich popsutych humorach no ale bylam terrorysta i nie odpusilam, ma robic co do niego nalezy i koniec

reklama
Lux,

Bo sa dwie szkoly z prolaktyna. Mozna w kazdym dniu cyklu. Tylko rano i naczczo to jest bardzo wazne. Ale najlepiej jak robi sie ja do 5dc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry