reklama

Staraczki 2015 : )

Luxuorius próbowałam ale przestaje tylko na chwile .Stukne tylko zabek o zab i to samo. O jedzeniu moim to juz nawet nie wspomne dzis same papki a do tego teraz wzrosla mi temeratura na 37,2 a godz temu 36,7

reklama
Kamilove wiesz co niepokoi mnie to że boli mnie brzuch... Nie wiem z czym to związane ale idę do gina jutro... Do mojej mam wizytę dopiero na czwartek... Nic mi nie szkodzi jutro pójść .
Dzięki za wsparcie Lady;)

Oj ketonal to bralabym tylko w ostatecznosci :tak: Moze faktycznie poszukaj apteki calodobowej i wez ze czerwone tableteczki :tak:
No i pewno wizyta u dentysty Cie nie ominie.
Brrrrr na sama mysl mi slabo

O matko jak mnie 2 lata temu rozbolała prawa, dolna szóstka to myślałam, że będę chodzić po suficie. Najgorszy nie był sam ból zęba ale ból promieniujący na kości szczęki i szyję. Pół twarzy mnie bolało :angry:. Zaczęło się wieczorem, całą noc nie spałam, leciałam na Ketonalu (trochę pomagał na godzinę). Z samego rana poszłam do dentysty i jak mi powiedzieli, że mogą mnie przyjąć dopiero po 17 to się im rozpłakałam. Przeczekałam do 17 i jak mi dali znieczulenie to myślałam, że skrzydeł dostałam, mogłam góry przenosić :-)

Heh, ja czytam o tych bolach zebow to ciesze sie ze mnie nigdy nic takiego nie spotkalo :-)
Ja juz sie zegnam na dzis, przyjemnej nocy bez zadnych boli Wam zycze :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry