reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Spać mi się nie chce. Umyłam naczynia, przygotowałam mięsko na jutrzejsze mielone, obejrzałam finałowy odcinek Białych Kołnierzyków (reraz mi smutno, że to już koniec:-(). Chyba zacznę robić porządki w papierach bo inaczej pozostanie mi lampienie się w sufit.

Dzien dobry jestem tu dziś pierwsza[emoji1]
Wczoraj poległam na po walki nie było nic....[emoji20]ale mam nerwa na mojego bo nie dość ze nie bzyknął mnie to jeszcze spał na dole na sofie ..a ja sama w sypialni...hoooo jooojj ja mu dzisiaj pokaze co znaczy nie zaspokojona żonka.. Ma chłop przerąbane... No wiec zacznę od mojego najgłośniejszego expresu do kawy nich sobie pochodzi GŁOŚNO [emoji2]

Ostatnia edycja:
Spać mi się nie chce. Umyłam naczynia, przygotowałam mięsko na jutrzejsze mielone, obejrzałam finałowy odcinek Białych Kołnierzyków (reraz mi smutno, że to już koniec:-(). Chyba zacznę robić porządki w papierach bo inaczej pozostanie mi lampienie się w sufit.
Tez oglafalam biale kolnierzyki swietny serial i tez jestwm zla ze juz koniec :/

Dzien dobry jestem tu dziś pierwsza[emoji1]
Wczoraj poległam na po walki nie było nic....[emoji20]ale mam nerwa na mojego bo nie dość ze nie bzyknął mnie to jeszcze spał na dole na sofie ..a ja sama w sypialni...hoooo jooojj ja mu dzisiaj pokaze co znaczy nie zaspokojona żonka.. Ma chłop przerąbane... No wiec zacznę od mojego najgłośniejszego expresu do kawy nich sobie pochodzi GŁOŚNO [emoji2]
Ojjjj pokaz mu na co stac wkurzona kobiete.

Ja dzisiaj jestem nieprzytomna ledwo wstalam z lozka. Mam dola ze muszw do roboty znow stres itp ehhh...:(

dzień dobry:):):)

* pkati zniknęłaś, więc myślałyśmy że coś działasz kochana :)

* kamilove mam śluz taki jak na @ czyli mokro i żółty i lewy jajnik się odzywa , już się nastawiłam że jutro przylezie ;/

* Ruda i Lady jak się czujecie ??

* Aschlee jak Ci minęła noc? Zasnęłaś?

* yesenia :) udanego dnia:)

* zenona jak ząbek?

* ewela idziesz do gin?

* karla pazurki fajowskie:D zgadzam sie z anulką te 2 zarąbiste

* Anulka pracujesz ? bo chyba nie doczytałam wczoraj

* Lux śpiochu :) ciekawe czy znów Ci się bliźniaki przyśnią":D

słodkich snów dla parapli i innych śpiochów:D

Ja lece sie szykować na prl :)
:-)

reklama