reklama

Staraczki 2015 : )

KasiaMarysia ja również życzę miłego dnia :-)
Ewel powodzenia u lekarza, idź !!

Mi znów smutno :-( Miłosz co jakiś czas pyta kiedy będzie miał rodzeństwo i wczoraj znów mnie zapytał. Zaczęłam mu w końcu tłumaczyć , że nie każdy ma , że trzeba się modlić...a on na to że codziennie odmówi dziesiątek różańca i będzie prosił o brata , ale siostra też może być , najważniejsze żeby było zdrowe- tak skomentował... szczęka mi opadła . Jest mi smutno i płakać mi się chce jak pyta o rodzeństwo , bo ja też tego bardzo pragnę dla niego a jest jak jest :hmm:

reklama
Dziewczynki a ja mam dzisiaj ost dzien pracy do 16:00 i weeknd tzn mama przyjedzie na pazn wieczorkiem ale to nie robota z mama;)
A wiecie co wczoraj na sam koniec to juz sie centralnie czułam jak pajac[emoji15] niewiem czy byk az tak zmęczony żadko zasypia juz o 21 normalnie chodzimy spac o 00:00 ahh ni nic dzisiaj nam wizytę na 12:30 u gina zobaczymy co te jajeczniki tam świrują pewnie spyta czy był seks a ja pow... Nie dałam rady niechcial wstać...:/ tzn nie penis tylko moj maz[emoji3]haha...obaj

Ostatnia edycja:
Yesenia myślisz że iść? No boli mnie brzuch jak nie wiem.. To mnie martwi teraz to może się okazać co było przyczyną poronienia u mnie... Czemu nikt do tej pory nie kazał.zrobić progesteronu? ....
Kasia Marysia tak mam mieć @11

Ewel87 ja bym poszła dla lepszego stanu psychicznego...tak to bedziesz myslec i nie potrzebny stres dla organizmu
KasiaMarysia przeliczyłam wczoraj swoje możliwości...starzeje sie powoli a wraz z tym moje sztuczki przestają działać...[emoji15] trzeba szukać nowych[emoji12]

Ewel87 pisalas ze dopiero na pon masz u swojego gina... To cały weeknd bedziesz miec przekichany... Czekając na pon ..A tak to moze uda ci sie zrelaksować ;)

Dzień dobry :)

Pkati,

Może owu jeszcze czeka, aż mąż będzie w pełnej gotowości :D
Powodzenia na monitoringu [emoji106] [emoji106]

Ewel,

Ja tam bym poszła pewnie na tą wizytę :tak:

Asch,

Udało się zasnąć?

Kasia,

Oby prl była niska :)

Karla,

Mi podobały się te beżowe pazurki :tak:

Yesenia,

Uda się wam w końcu na pewno :tak:

A ja mam dziś 15dc jest znów znaczny wzrost temperatury. Wykres przypomina góry i doliny i narazie owu brak [emoji57] [emoji53]

Powoli zaczynam tracić nadzieje

Miłego dnia [emoji259] [emoji259] [emoji106]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry