reklama

Staraczki 2015 : )

Już po byłam 7minut he powiedział że ten progesteron jest, ze nie ma tak ze jest bardzo mały i raczej owulacja była Ale czy ciałko żółte jest na tyle dobre by doszło do zapłodnienia ciężko stwierdzić bo najlepiej zrobić jeszcze 2 takie badania w 21 dc żeby zobaczyć ile go wyrzuci orgaznim . Pow ze skoro mam cykle regularne dobra prolaktyne i LH tzn że jajniki pracują. Jak zrobię test i sie będą 2 kreski progesteronu brać nie musze dopóki nie będzie plamien krwiakow w usg albo skurczów brzucha... I dodał ze mam się nie denerwować nie robić badań na siłę wrzucić na luz i bedzie dobrze
A jak by się nie udawało usg żeby zobaczyć czy jest owu

reklama
Mówiłam że mnie boli brzuch o jajniki ale nie wiem czy przed @ czy si udało pytałam pow ze nie jest progesteronu tak mało by trzeba było dac Luteine a że wyniki się zmieniają w organizmie progesteronu bo jest pulsacyjny czy jakoś tak

Ewel,

Powiem Ci, że dziwne podejście gina. Ale spróbuj sie nie denerwowac faktycznie. Bedzie dobrze :*

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ewel,

Akurat z tym wyrzutem pulsacyjnym to swieta prawda. Ja zawsze po monitoringu cyklu musialam trzy razy progesteron sprawdzac w 1dpo, 3dop i 7dpo

No wiedziałam że będzie dobrze! Ewela wyluzuj :) mam nadzieje ze to ten cykl.

Pkati teraz to budz go na wszelkie sposoby ;)

Lux co miałaś na kolacje?

Czuje się dziwnie. Tak jakbym miała owulke. Prawy jajnik się nie cierpliwi

Witajcie. Jak się czujecie? Bo mnie ta pogoda oslabia strasznie, po pracy spalam 2 godziny bo nie dałam rady funkcjonowac. Brzuch 3 dzień boli mnie jak na okres, do tego mocno piersi. Jeżeli dostane okres to idę na 3 dni do szpitala na badania i mój lekarz powiedział ze wtedy dokładnie zobaczy czy jest wszystko w najlepszym porządku czy coś szwankuje. Odebrałam cytologie i jest ok, ogólne badanie tez było ok, byłam przed owulacja i lekarz na usg mówił ze widzi dominujący pęcherzyków a czy wszystko poszło jak należy to nie wiem.

Może jutro się zwolni do mojej doktorki cos to pójdę a jak.nie to w czwartek i tyle a smutno mi było bo dziewczyna wyszła z gabinetu przede mną i do męża pow ze to może być poronienie tak płakała biedna... Miałam ochotę ja przytulić i powiedzieć że wiem co czujw

Poronienia to teraz plaga :( straszne ile ludzi to dotyka.

Kasia,

Kciuki za jutrzejszy test. Oby byly dwie krechy bo dawno zadnych dobrych wiesci nie bylo :tak:

Julka,

Na pewno bedzie dobrze. Kciuki trzymam &&&

Asch,

Jak u gina?

Zofia,

Ty dzis amh mialas odebrac... jak wynik??? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Asch,

Przytulam Cie mocno :***
Ochloniesz i bedziesz chciala to napiszesz. Ale pamietaj, ze jestesmy i calym sercem cie wspieramy. Zawsze mozesz sie nam wygadac ♥♥♥

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry