reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wogóle nie podejrzewalam w marcu bylam u lekarza zrobil usg i powiedzial ze mam pcos i ciazy nie ma a jesli chcialabym zajsc w ciaze to moga byc problemy i dostalam luteine bralam przez 10 dni i na necie wyczytalam ze po 10 dniach @ powinna sie pojawic a jesli sie nie pojawi to moze byc ciąza i tak bylo

Julka jak się stara świadomie to objawy są co miesiąc;) mimo że ciąży nie ma he. Nie no na poważnie to u mnie było tak ze piersi bardzo bolały sutki wrażliwe brzuch bolał jak na @ trochę Ale bardziej ciągnęło tak i tyle ;) a i senna byłam bardzo ;)

Anusia wiesz co i tak to właśnie jest z lekarzami mówią że nie zajdziesz2bo psoc a tu psikus Bo naturą robi swoje oni nie widza jednak wszystkiego chyba na usg... He

Wiadomo, ja też staram się nie skupiać na objawach bo juz w tamtym cyklu za bardzo się skupiała m. Ale zastanawiam się czy w takim wypadku nasza kobieca intuicja coś nam podpowiada :)

I ja właśnie tak od 3 dni mam... Piersi nie bolą ale brzuch ciągnie aż do pleców z tylu i nic nie wkrecam sobie aż nospe brałam . Z nerwów też nigdy mnie jajniki ani dół brzucha nie bolał jak już to żołądek

Anusia masz rację... Mi pow doktorka po usg że pecherzyk chyba nie pęknie a zaszlam właśnie wtedy... Dopóki sie cos nie wydarzy to nie da się wierzyć lekarzowi czasami

reklama
A mnie piersi a raczej sutki bola od paru dni i brzuch jak na okres od 3 dni. Pierwszy dzień tych bólów brałam podpaski za każdym razem jak szłam do wc bo byłam pewna że już się pojawi ( zazwyczaj bolał mnie tak parę godzin przed okresem ) do okresu teoretycznie zostało 4 dni... owulacje według testów miałam 10-11 dni temu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry