Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiecie co, przestanę narzekać chyba. Dziś dzwoniłam do koleżanki. Została sama z trójka dzieci, każde z innym, tylko na to najstarsze ma alimenty. Ma ponad 3 tys długu i to rośnie. Boże jak ona się w to wpakowała :-/
Lux wierz mi ze nie jestem w stanie poddac sie z tak "glupiego" powodu przeciez cholera nie musi byc zle....a moze ja odloze starania a akurat byloby dobrze...nie potrafie myslec ze na rok czy 2 musialabym zapomniec o swoich planach...nie potrafie
Jak mu juz dzis powiedzialam ze nie chce rezygnowac to powiedzial ze mam usiasc przemyslec na spokojnie sszystko i dac znac jak bede pewna w 100%
Kwestia jakie zagrożenia są z tym związane, ale myślę że warto podjąć walkę i od samego początku być pod opieką odpowiednich lekarzy! Uśmiech, będzie dobrze!