anusia1991
Zaciekawiona BB
Natalia gratuluje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HahahaHej dziwlewczyny widze, ze produkcja idzie pelna para;-) jakies nowe dwie kreseczki sie pojawily kami fajny stol tez marzy mi sie bialy
Witaj i trzymam kciuki kochanaWitajcie ,
tez chciałam dołączyć do Was. niestety jestem juz po jednym poronieniu w 7 tcodczekalismy 3 cykle i to jest nasz 2 starań. wlasnie oczekuje na @ 29 dc, ale czuje się fatalnie
od wczoraj przeziębienie, temp równie raz 37,4 raz 37,0, bole krzyży zrobiłam nawet dziś bete ale wyszla ujemna
a już była taka nadzieja, ....
![]()
Nieeee poczekajDziewczyny test 7 dni przed @ to nie ma co robić co?
Zazdraszczammm!!!! Superrbyłam dziś u lekarza na pierwszej wizycie, dzidzia jest jedna, ma 6tyg i 6 dni czyli o 2 dni więcej niż mi wynika z miesiączki, ma 9 mm i serduszko już bijezaczęłam dziś trochę plamić więc dostałam nospe i luteinę i za dwa tyg mam przyjść znowu
![]()
bardzo duzo piszecie i ciezko jest nadrobic was ,u nas wszystko ok ,dwa dni temu moj najmlodszy skonczyl 5 latek zastanawiam sie kiedy ten czas zlecial ,ciagle czekam na list kiedy to moje dziecko pojdzie do szkoly ale nie ma tego zlego bo dobrze jak jest w domku ze mna
za kilka dni testuje ,jak narazie zero objawow ale na to jeszcze za wczesnie takze czekam cierpliwie ...ciagle trzymam kciuki za testujace ,mam nadzieje ze bedzie kilka listopadowek ;-)Edyty wszystkiego najlepszego dla twojego synkapamiętam jak mój dostał "wezwanie" do szkoły o byłam zrozpaczona ze to juz
![]()