• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Joasia wiem jak jest bo juz przez to przechodzilam kiedys, spodziewalam sie dzis okresu i taka malutka, bledziutka niespodzianka sie trafila, bardzo bardzo mam nadzieje ze ta bledzizna bedzie coraz wyrazniejsza i ze moze cos z tego bedzie.
A jezeli chodzi o ciebie to jak juz powstaniesz z lozka chyba powinnas powtorzyc bete bo z testami roznie bywa, zreszta nie doczytalam kiedy to sie stalo u ciebie

reklama
Kochane dane maila wysłałam na Pw, jeśli ktoś nie dostał to przepraszam jak coś to ja wyślę.

Jestem mocno za, żeby zrobić podforum :-D

Zuza gratuluję, jak dobrze ze są jakieś przyjemne wieści.

Pkati ja piję właśnie grzanca jaki cieplutki taki rytuał mamy w piątkowe wieczory z mezusiem. A sama robisz tą królowa sniegu

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423249330961.jpg
    uploadfromtaptalk1423249330961.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 41
Dziewczyny ja wam dziekuje za gratulacje tylko ze jeszcze tak naprawde nie jest wszystko jasne i przesadzone jak zobacze na tescie kreche czerwoa jak kontrolna to bede mogla skakac z radosci

Dziewczyny ja wam dziekuje za gratulacje tylko ze jeszcze tak naprawde nie jest wszystko jasne i przesadzone jak zobacze na tescie kreche czerwoa jak kontrolna to bede mogla skakac z radosci

Ja i tak trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana:) i za nas wszystkie &&&&... poklocila sie wlasnie z mezem. Boze my czasem o taki *******y glupie sie klocimy ze masakra :(

Karla chyba każdy tak ma my też czasami o takie duperele bo w sumie nie pamiętam kiedy klocilismy się o coś sensownego

Kasia a gdzie my się na to mamy zalogować takie pytanko :)

Karla chyba każdy tak ma my też czasami o takie duperele bo w sumie nie pamiętam kiedy klocilismy się o coś sensownego

Kasia a gdzie my się na to mamy zalogować takie pytanko :)

My ostatnio dosc czesto. Teraz sie przysadzil ze jak nie chce akcji albo sensacji to mam se sama szukac. A ja jak znajde to on nie chce ogladac bo mu sie nie podoba i idzie spac albo grzebie w telefonie. Wkur*** mnie to. Ja nie raz ogladam filmy ktore mu sie podobaja a mi nie. Ehhh... ci faceci.

no my dzis tez prawie bysmy sie pozarli a poszlo o zalana kuchenke, gotowal sobie jedzenie zalal oczywiscie i mial zamiar tak pozostawic do wyschniecia jak czesto mu sie zdarza,
a na razie jeszcze mu nie powiedzialm powiem dopiero jak bede pewna ze bedzie z tego dzidzius tak sobie postanwilam

reklama
A o takie rzeczy to spięcia mamy często nie ważne ze ja po 100 razy oglądam jego filmy z Sigalem ale jak on ma ze mną coś obejrzeć to nagle śpi heh
Zrozum faceta ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry