reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

lux Ty to tu nam teraz 2 kreseczki wywróż i sobie też:-)
przydaloby się:-) nie pamietam który test byl polecany i Ty tez go sobie chwaliłaś że dobry jest że pole testowe nie ,,zamazuje''się pamietasz moze ktory to byl bo cos kojarze ze to był chyba pink test

reklama
Ja mam to samo test mi krater wypala w szafce ale ja juz 3 za wczesnie zrobilam wiec czekam do dnia miesiaczki chociaz z tymi moimi "cyckami" to raczej marne szanse ale nadzieja gdzies tam siedzi

W jakim wieku masz dzieciaczki ? Moze wstaw suwaczki bedzie wtedy widac co i jak ;-)
córka w grudniu skonczy 8 lat,młodsza w sierpniu skończy 4 lata a synek w maju roczek będzie miał,suwaczki wstawie tylko jak bede z laptopa pisala teraz jestem na tablecie tu mam wersje mobilną forum i trudniej jest wstawic suwaczek:-)

córka w grudniu skonczy 8 lat,młodsza w sierpniu skończy 4 lata a synek w maju roczek będzie miał,suwaczki wstawie tylko jak bede z laptopa pisala teraz jestem na tablecie tu mam wersje mobilną forum i trudniej jest wstawic suwaczek:-)

To juz masz dzieciaczki prawie odchowane ;-) mam nadzieje ze szybciutko zobaczysz II krechy na tescie ,mi moze byc ciezko zajsc ale tobie kibicuje :tak:

Hej hej! Doczytałam:-)
Dużo miałam napisać, ale mi wywietrzało.

Kami @ nadal brak.. Dziękuję, że pytałeś

reklama
Do góry