reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel tak wiem o pecherzyku. To wiem ze najwcześniej w 5 tyg bo tak z córką miałam. Bardziej chodziło mi czy np po wyscieleniu ścian macicy albo czymś takim. USG robił. W dodatku mam jakieś zgrubienie w środku. No nic. Zobaczymy. Za tydzień powinnam dostać @.
Niektórzy lekarze ponoć po obrazie i grubosxi endometrium mogą poznać czy coś jest ale ja nie wiem...

reklama
Ewel,

Lekarze są różni wiec ja bym taka nie była pewna czy po grubości endometrium gin nie zasugeruje ciąży :D

Nawet gdzieś tu taki wątek dziewczyna zakładała bo jej gin w głowie namieszal [emoji41]

ale ta Luxi trzyma nas w niepewności,moze sa II krechy i ze szczęścia zapomiała o nas:-Doby..
ktoś tu proponował naleśniki z brzoskwiniami-ja zjem chętnie:rofl2:
a gdzie się podziewa gaga????

W ogole jakiś spokój tutaj..
tez czekam na wiesci od Lux bo szczerze mowiąc podobnie jak ona mialam po owu jakieś przygody żołądkowo jelitowe i cichutko kombinuję że mooooże to coś znaczy.

Ja w ciąży poszłam do lekarza w 4tyg bo miałam już wyniki bety i nawet nie mówiąc o tym miałam zrobione usg i lekarga zasugerowała że macica i endometrium wskazują na ciąże ale pęcherzyka jeszcze widać nie było. Po dwóch tyg widziałam już serduszko więc lekarz może poznać ciąże. Jednak to też może być mylbe np przy endometriozie czy coś podobnego. Wtedy lekarka zaleciła zrobienie bety a ja już miałam ją zrobioną. Wg mnie duże też zależy od sprzętu na jakim robi się usg.

Natka odpoczywaj, leż bardzo dużo by szyjka już się nie skracała

witajcie ;-) przespalam całe popołudnie i czuje się wypoczęta w końcu ;-) zaraz mój mężczyzna wróci i juz będzie najlepiej ;-)

reklama
Witam się po pracy. Właśnie spaceruje do domu.
Lekarz powiedział że muszę czekać. Do czerwca jak się nie unormuje to mam przyjść i zacznie coś robić. Nawet testu nie robił. W ogóle jakby pominął kwestie ciazy. A przeciez tup jedna z najczęstszych przyczyn braku okresu

Do góry